Gemeente Leidschendam-Voorburg


Prijsuitreiking Sportprijs 2009

Prijsuitreiking G-sporters 22 februari 2010 - Tijdens het Sportgala zijn in sporthal De Fluit op zondag 14 februari de prijswinnaars bekend gemaakt. De sporters werden in het zonnetje gezet voor hun prestaties van het afgelopen jaar. De sporters met een verstandelijke beperking kregen speciaal de aandacht voor hun wekelijkse prestaties en sportactiviteiten.

De sportman van het jaar 2009 is zaalvoetballer Kees Thies geworden. De beste sportvrouw is Linda van Heiningen met karate. Het voetbalteam dames 1 van Tonegido wonnen de prijs voor beste sportteam.

Prijswinnaars De publieksprijs van beste jeugdsporter van 2009 ging naar Chellzy Reyes met karate. Badmintonners Saskia Haverkamp en Rian Nijdam kregen de publieksprijs van beste jeugdsportteam.

Het feest werd compleet met diverse sportdemonstraties zoals jeugdkickboksen, judo, tafeltennis en de dansoptredens van Moves & Bounce. Kijk voor meer uitslagen op www.sportprijslv.nl.

Voor meer informatie neem dan contact op met Peter van den Berg van Reactief via telefoonnummer (06)229 932 98 of via e-mail peter@reactief.com.