GGD Zuid-Holland Zuid


Ambacht
Minister Rouvoet opent Cetrum voor Jeugd en gezin in H.I. Ambacht

Op woensdag 17 februari jl. opende Minister Rouvoet het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Hendrik-Ido-Ambacht in het pand van de Blije Borgh aan de Gerard Alwewijnstraat. Het is dé plek voor alle vragen over opvoeden en opgroeien.

centrum jeugd en gezin

Bijna iedere ouder, opvoeder, kind of jongere heeft wel eens vragen over opgroeien, opvoeding, gezondheid of ontwikkeling. Vaak is voor hen niet duidelijk waar zij moeten zijn met hun vragen. Juist daarvoor is het Centrum voor Jeugd en Gezin bedoeld. Om antwoord te geven op al uw vragen over opvoeden en opgroeien. Zo kunt u er terecht voor informatie, spreekuren en lichte hulpverlening. Maakt u zich misschien zorgen over een kind of jongere in uw omgeving? Ook daarvoor bent u bij het Centrum voor Jeugd en gezin aan het juiste adres.

Sinds 18 februari jl. kunt u van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur binnenlopen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin op de Gerard Alewijnstraat 8 te Hendrik Ido Ambacht. Op korte termijn krijgt het Centrum voor Jeugd en Gezin ook een eigen website en een centraal telefoonnummer waar u terecht kunt voor informatie en vragen.