Gemeente Medemblik

Nu nog meer sporten bij SportBuurtWerk

Sportservice West-Friesland organiseert in samenwerking met de gemeente Medemblik SportBuurtWerk. Tijdens het SportBuurtWerk kunnen nu elke week meerdere sporten beoefend worden. Elke week staat een andere sport in de spotlights. Daarnaast is ook ruimte voor eigen invulling van de jeugd. Heb je bijvoorbeeld een keer zin om te voetballen of te badmintonnen dan kan dat ook. Zo is elke week voor ieder wat wils.

Programma
De komende weken zijn verschillende activiteiten te beleven. Op woensdag wordt er altijd gesport in gymzaal de Munt te Medemblik van 13.00 tot 15.00 uur. Woensdag 3 maart staat frisbee op het programma en op woensdag 10 maart is het spectaculaire freerunning aan de beurt. Woensdag 17 maart kan je zaalvoetballen.

Op vrijdag vindt de activiteit plaats op wisselende locaties van 15.30 tot 17.30 uur. Vrijdag 5 maart kan iedereen komen tennissen bij sporthal de Tripkouw te Midwoud en op vrijdag 12 maart in gymzaal Nibbixwoud te Nibbixwoud. Net als de twee voorgaande vrijdagen is op vrijdag 19 maart weer tennis, ditmaal in Sporthal 't Span te Wognum. Alle activiteiten zijn gratis en kunnen zonder aanmelden bezocht worden.

Meer informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen Sportservice West-Friesland, tel: (0229) 287700 of mail naar info@sportservicewestfriesland.nl of kijk op de website www.sportservicewestfriesland.nl.