Ingezonden persbericht


Persbericht

Warren Adelman, president en COO van GoDaddy.com, spreker tijdens Parallels Summit Parallels Summit: februari 2010 in Miami, Florida - thema's: educatie, netwerken en succesvolle IT-strategieën

Apeldoorn / Renton (Washington), USA, 1 september 2009 - Tijdens de Parallels Summit 2010 zal Warren Adelman, President en COO van de Go Daddy Group, Inc, als spreker optreden. De vijfde editie van de jaarlijkse gebruikersconferentie van Parallels - specialist in virtualisatie- en automatisering - zal plaatsvinden van 22 tot 24 februari aanstaande in het Fontainbleau te Miami, Florida. Deelname aan het evenement is kosteloos voor partners, klanten, genodigden en andere marktprofessionals. Deze wereldwijde bijeenkomst biedt Parallelsgebruikers een blauwprint als hulpmiddel om hun IT-infrastructuur om te zetten naar 'de Cloud' en de ROI (return on investment) van bestaande IT-investeringen te verhogen.

GoDaddy.com heeft wereldwijd meer dan zeven miljoen klanten; de organisatie helpt particulieren en organisaties om op een snelle en goedkope manier online te komen. De domeinnaam registrator en Web hosting provider biedt 52 webgerelateerde producten. De omzet, klantenbestand en het aantal werknemers van de organisatie zijn het laatste jaar sterk gegroeid, ondanks de economische zware tijd.

"GoDaddy en Parallels zetten zich alle twee vol overtuiging in om hun klanten aantrekkelijke nieuwe oplossingen te leveren", zegt Adelman. "Beiden verbeteren we constant het implementatieproces van nieuwe applicaties en services, met name voor het Midden- en Kleinbedrijf. Gebruikmaken van 'de Cloud' en het eenvoudiger maken voor onze klanten zijn de belangrijkste activiteiten van onze business."

Adelman ziet de Parallels 2010 Summit als een grote kans voor IT-organisaties om elkaar te ontmoeten en te discussiëren over de markt-evolutie 'in de cloud'. "Go Daddy gebruikte al cloud-gebaseerde oplossingen voordat de term 'cloud' bekend was", benadrukt hij.

De Parallels Summit biedt intensieve sessies over verschillende onderwerpen die interessant zijn voor de ISV/SaaS spelers en Hosting/Cloud services providers en de zakelijke doelgroep. Het evenement biedt een aantrekkelijke mix van praktijkgerichte trainingen, discussies over interessante praktijkvoorbeelden, succesverhalen van klanten en optimalisatiemogelijkheden op IT-gebied. Deze activiteiten worden geleid door professionals van Parallels, klanten en andere experts. Daarnaast krijgen deelnemers de unieke gelegenheid om te netwerken met hun branchegenoten, ideeën uit te wisselen met de professionals van Parallels en samen te werken met ingenieurs om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van de technieken. De deelnemers krijgen daarnaast ook professioneel advies over hoe zij de Parallelsproducten kunnen optimaliseren.

"We zijn zeer verheugd dat de directeur van zo'n grote en krachtige organisatie als GoDaddy.com wil spreken op de Parallels top 2010", zegt Serguei Beloussov, CEO en oprichter van Parallels, Inc. "Om de kennis, expertise en inzicht in de ontwikkeling van deze markt op zo'n directe manier van de heer Adelman te horen, en wat er nodig is om klanten tevreden te stellen en de klantenbinding te verbeteren, is van onschatbare waarde voor zowel klanten, partners, werknemers als andere marktexperts die aan dit evenement zullen deelnemen."

Voor registratie en meer details: http://www.parallels.com/summit. Voor meer informatie over sponsorschap van deze jaarlijkse Parallels Summit: sponsors@parallels.com. Voor andere vragen: summit@parallels.com.

Over Parallels - Optimized Computing
Parallels is wereldwijd marktleider op het gebied van virtualisatie- en automatiserings­software die het computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en service providers op alle belangrijke hardware, besturingssystemen en virtualisatieplatformen. Parallels - opgericht in 1999 - is een snelgroeiende onderneming met 700 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Voor meer informatie: www.parallels.com.

About The Go Daddy Group, Inc.
Go Daddy is a leading provider of services that enable individuals and businesses to establish, maintain and evolve an online presence. Go Daddy provides a variety of domain name registration plans and Web site design and hosting packages, as well as a broad array of on-demand services. These include products such as SSL Certificates, Domains by Proxy private registration, ecommerce Web site hosting, blog templates and blog software, podcast packages and online photo hosting. The Go Daddy Group, Inc. has more than 36 million domain names under management. Go Daddy registers, renews or transfers a domain name every second. GoDaddy.com is the world's No. 1 domain name registrar according to Name Intelligence, Inc. During 2008, The Go Daddy Group registered more than one-third of all new domain names created in the top six generic top-level domains, or gTLDs, including .com, .net, .org, .info, .biz and .mobi. ______________________________________________