Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Partake Consulting benoemd tot Platinum Partner Oracle

Utrecht, 22 februari 2010 - Partake Consulting is benoemd tot Platinum Partner van Oracle. Hiermee treedt Partake Consulting toe tot de selecte groep Platinum Partners van Oracle die Nederland rijk is.

Berry Diepeveen, Managing Director van Partake Consulting, is verheugd met deze toekenning: 'We zijn al jarenlang een bekende speler op het gebied van consolidatie en planning en het is goed om te weten dat één van onze belangrijkste partners dit ook zo ziet en ons de hoogste partnerstatus heeft gegeven. Als Platinum Partner krijgen we van Oracle de beste specialisten en het hoogste niveau van support toegewezen. Dit stelt ons in staat om op een nog hoger niveau onze klanten van dienst te kunnen zijn.'

In het nieuwe Oracle partnerprogramma zijn drie typen partnerships te verkrijgen, te weten: Silver, Gold en Platinum. Deze hoogste partnerstatus wordt slechts aan een klein aantal bedrijven toegewezen. Om Platinum partner te worden, moet een organisatie minimaal vijf product en/of markt specialisaties hebben behaald. Voor Partake Consulting ligt de focus, onder andere, op de specialisaties 'Oracle Hyperion' en 'Oracle Enterprise Performance Management en Business Intelligence'.

Een voorbeeld van één van de projecten die Partake Consulting samen met Oracle heeft gedaan, is het GAUDI project bij ING Group. Dit project bestond uit een complete implementatie, waarbij de consolidatie en MA- en FA-rapportage van de ING Group is vervangen door Oracle Hyperion Financial Management. Tevens heeft Partake Consulting de wereldwijde rollout verzorgd voor ING Group.

Daarnaast is Partake Consulting ook de enige partner op het gebied van Oracle Hyperion trainingen voor de Benelux en Frankrijk. Dit betekent concreet dat wanneer een organisatie een Oracle Hyperion training boekt, deze door en bij Partake Consulting in het Oracle Approved Education Center wordt gegeven.

Over Partake Consulting
Partake Consulting levert al meer dan 12 jaar oplossingen op het gebied van Enterprise Performance Management. Het aanbod van Partake Consulting omvat alles wat u nodig heeft op het gebied van Enterprise Performance Management: consulting, software, gecertificeerde Oracle trainingen, Europees support center en IT infrastructuur. Partake Consulting heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ruim zeventig ervaren consultants helpen dagelijks de grote corporaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk om hun informatieprocessen voor strategieformulering, -uitvoering en -bewaking, te verbeteren en te automatiseren. Voor meer informatie zie www.partake.com.

Noot voor de redactie,