Wim Bosman


De Wim Bosman Groep "Partner-level Supplier" status John Deere

22-02-2010

Partner-level is het hoogst te behalen leveranciersniveau bij Deere & Company.

Het in 's-Heerenberg gevestigde Wim Bosman werd voor deze status geselecteerd door erkenning van John Deere in de toewijding die Wim Bosman laat zien bij het leveren van producten en diensten van uitmuntende kwaliteit, alsmede de commitment voor continue verbetering.

Het team van Wim Bosman heeft de award persoonlijk in ontvangst genomen tijdens een formele bijeenkomst op 16 februari 2010 in Bettendorf (Moline, Iowa U.S.A.).

De Wim Bosman Groep is de logistieke dienstverlener voor John Deere in Europa.

Leveranciers die deelnemen in het "Achieving Excellence Program" worden jaarlijks beoordeeld op verschillende prestatie-indicatoren zoals kwaliteit- en kostenmanagement, distributie, technische ondersteuning en relatiebeheer, wat een maatstaf is voor proactiviteit en ontvankelijkheid.

Het management van John Deere heeft het "Achieving Excellence Program" in 1991 opgestart ter beoordeling van leveranciers en ter stimulering van continue verbetering door deze leveranciers.

De uitreiking van de Achieving Excellence award op 16 februari 2010 in Bettendorf, U.S.A.

V.l.n.r.: Nicole Kleizen-Donders, operations manager Wim Bosman Logistic Services B.V.; Wim Bosman, CEO; David A. Panjwani, Global Logistics Manager EAME John Deere; Liane Philipsen, Managing Director Wim Bosman Logistic Services B.V.

Voor meer informatie over John Deere bezoek: www.johndeere.com