Ingezonden persbericht


Persbericht

Dell-computers nu ook verkrijgbaar bij Dynabyte

Populaire merk na 25 jaar ook in de winkel

Den Bosch, 22 februari 2010 - Na jaren van traditionele verkoop rechtstreeks aan gebruikers, biedt Dell een brede sortering van zijn producten vanaf maandag 22 februari voortaan ook aan in winkels. Computerspecialist Dynabyte heeft de primeur. Naast rechtstreekse verkoop aan de gebruiker - die ongewijzigd wordt voortgezet - zijn notebooks, desktop pc's en andere Dell- artikelen vanaf maandag 22 februari ook verkrijgbaar in zowel de 45 Nederlandse Dynabyte winkels als op www.dynabyte.nl.

Voorheen verkocht Dell zijn producten in Nederland uitsluitend rechtstreeks aan de klant. Maar de computerfabrikant vindt het tijd om computers en notebooks nu ook via het retailkanaal aan te bieden. "Steeds meer klanten zijn op zoek naar emotie en beleving", licht Bas Dekker, salesmanager Retail Dell toe. "Zij willen een product zien en voelen. Computers groeien steeds meer uit tot lifestyleproducten. Met de verkoop via winkels komen wij aan die wens tegemoet. Wij zijn erg blij dat Dynabyte heeft besloten een brede sortering Dell- producten te gaan voeren, waaronder de volledige lijn van de nieuwste Dell- computers, die zijn voorzien van de nieuwste technologieën en processoren.

Brede sortering aan Dell-producten
Met de uitbreiding van het assortiment met Dell-producten is Dynabyte de eerste computerspecialist in de retailbranche in Nederland die een brede sortering aan Dell-producten aanbiedt. In de Dynabyte-winkels kunnen consumenten onder meer terecht voor desktop-pc's, computermonitoren en notebooks. "Wij zijn erg blij met deze aanvulling op ons assortiment", verklaart Rowdy ten Hove, directeur Dynabyte. "Nederland kent veel Dell-gebruikers. Een aantal van die gebruikers heeft steeds meer behoefte aan persoonlijk contact. Hoewel aankopen in toenemende mate online plaatsvinden, ziet Dynabyte dat daarnaast de vraag naar expertise, kwaliteit, service en advies blijft groeien. Uitsluitend een goede prijs bieden is niet meer voldoende. Het gaat om de toegevoegde waarde die wij als winkelorganisatie aan een merk als Dell kunnen meegeven."





Over Dynabyte
Dynabyte is de grootste computerspecialist van Nederland en onderscheidt zich sinds 1985 op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en service, tegen een scherpe prijs. De retailketen is door het hele land vertegenwoordigd - met 45 vestigingen ­ en heeft een webshop op www.dynabyte.nl. Onder het motto `Dynabyte weet het zeker' voert Dynabyte al jaren het grootste assortiment van onder meer hardware, software, games, verbruiksartikelen en communicatieapparatuur.



Ingezonden persbericht