Ingezonden persbericht


-persbericht-

NEW KIDS NUMMER 1 IN DVD HITLIJST

De verovering van Nederland door de vijf Brabantse aso-gabbers New Kids gaat onverminderd door. Eerst was er de nummer 1 hit "Broodje Bakpao" met The Opposites gevolgd door de carnavalskraker "Groeten Uit Brabant". Nu is de DVD van New Kids dus ook een grote hit en staat deze week op nummer 1 in de DVD chart!

De "New Kids" zijn een groepje hangjongeren uit het Brabantse dorpje Maaskantje. Richard, Gerrie, Rikkert, Robbie en Barrie lijken te zijn blijven hangen in de jaren negentig. In hun gifgroene Opel Manta terroriseren ze hun dorp, terwijl ze 'broodjes bakpao', 'grizzly's', 'kipknotsen' en blikken bier naar binnen werken.

De filmpjes met de belevenissen van de New Kids werden razend populair op internet en de uitzendingen op Comedy Central. Het dorpje Maaskantje wordt overspoeld door fans van de serie en plaatsnaambordjes worden massaal als trofee meegenomen.

De DVD, die nu de eerste plaats in de DVD-verkooplijst heeft behaald, bevat alle 19 sketches van de Comedy Central hitserie plus meer dan 2,5 uur bonusmateriaal, waarvan het merendeel nog niet eerder uitgebracht was.

De New Kids DVD is uitgebracht door PIAS Comedy, Comedy Central, 100% Halal en Steffen&Flip.


- EINDE BERICHT -