Ingezonden persbericht


()

Samsung 3D Store officieel geopend

Samsung opende 3D Brand Store in P.C. Hooftstraat te Amsterdam

Delft, 22 februari 2010 - Samsung Electronics, marktleider in televisies, opende vrijdag 19 februari jongstleden haar eerste tijdelijke Samsung 3D Brand Store in de P.C. Hooftstraat 48 te Amsterdam. Tijdens deze feestelijke opening kregen de genodigden de gelegenheid om de indrukwekkende prestaties van onder andere de Samsung 3D TV's zelf te ervaren. Niemand minder dan de CEO van Samsung Electronics Benelux, knipte het lint door en verklaarde de store tot officieel geopend.

Samsung 3D Store
Met trots opende Samsung de allereerste Samsung 3D Store in de P.C. Hooftstraat. Deze store biedt de consument een complete 3D experience aan waarbij de nieuwste producten van Samsung te bezichtigen zijn. De hoogwaardige technologie en de strakke vormgevingen van de diverse LED TV's, digitale camera's en 3D Blu-ray spelers van Samsung zorgen voor een moderne designuitstraling in deze store.

In de Samsung 3D Store komen diverse producten van Samsung aan het licht. De Top line LED producten inclusief de nieuwste ultraplatte RVS Design 3D TV's zijn in deze store te bewonderen. Deze welbekende LED TV's van Samsung zijn niet de enige producten die worden gepresenteerd in deze store'; het grote assortiment aan fotocamera's waaronder de lang verwachte NX10 camera is ook in deze store te bezichtigen. Niet te vergeten de diverse Samsung Audio producten zoals de 3D Blu-ray spelers en 3D Blu-ray Home Theater Sets. Al met al biedt deze store een perfecte plek voor de consument om te genieten van deze unieke 3D beleving!

Eric Kuster
De zojuist gelanceerde 'Samsung Eric Kuster Limited Edition' LED TV is in deze store te bewonderen. Deze LED TV is speciaal en exclusief voor Samsung ontworpen door de bekende interieurontwerper Eric Kuster.

Samsung & 3D
In 2010 is 3D één van de speerpunten binnen de elektronicabranche. Samsung speelt hierin een pioniersrol. Als eerste ter wereld komt Samsung met een compleet gamma van 3D LED, LCD en Plasmaschermen tot aan 3D Blu-ray spelers en 3D Blu-ray Home Theaters Sets.


1 De recentelijk geïntroduceerde watchphone en Giorgio Armani zijn ook te bekijken in de Samsung 3D Store

()

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld behaalde Samsung Electronics in 2008 een totale omzet van US$ 96 miljard. Bij het bedrijf werken circa 164.600 mensen op 179 vestigingen in 61 landen in zeven onafhankelijk opererende business units: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Semiconductor en LCD. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux.

Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat consumentenelektronica om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com bezoeken.


Noot voor redacties