Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 25-01-2010

NIEUW AVRO-PROGRAMMA VOLGT RALF

De AVRO brengt tijdens de voorjaarsvakantie het nieuwe programma 'JSF: Ralf for Real'. Het AVRO-programma neemt een kijkje in het leven van Ralf Mackenbach. Met zijn zelfgeschreven liedje "Click Clack" was hij na het winnen van het Junior Eurovisie Songfestival 2009 in één klap wereldberoemd. Hoe veranderde het leven van de 14-jarige Brabantse jongen na deze bijzondere overwinning? 'JSF: Ralf for Real' wordt uitgezonden vanaf maandag 22 februari om 17.55 uur bij de AVRO op Z@pp.

Wat is er allemaal op Ralf afgekomen nadat hij het Junior Eurovisie Songfestival heeft gewonnen? En hoe ziet zijn leven er eigenlijk nu uit? Deze vragen en meer worden beantwoord in het nieuwe AVRO-programma 'JSF: Ralf for Real'. Wekenlang wordt Ralf thuis, op school en tijdens zijn danstrainingen gefilmd. De camera volgt hem backstage tijdens zijn optredens in diverse grote tv-shows en laat zien hoe de nieuwe ster omgaat met de vele interviews en de horde fans.

Bezoek voor meer informatie: juniorsongfestival.avro.nl.

JSF: Ralf for Real, maandag 22 t/m vrijdag 26 februari om 17.55 uur, zaterdag 27 en zaterdag 28 februari om 10.30 uur, bij de AVRO op Z@pp.