Gemeente Etten-Leur

Agenda van de opiniebijeenkomst op 22 februari


Het presidium van de gemeenteraad maakt bekend dat op maandag 22 februari aanstaande 's avonds vanaf 19.30 uur in de raadzaal een openbare opiniebijeenkomst wordt gehouden. Deze opiniebijeenkomst is een vervolg van de vergadering van 1 februari jl.

Tijdens de opiniebijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Blok Ruimtelijke Zaken

* Ter informatie de concept bomenlijst

Ter uitvoering van een bepaling in de Algemeen Plaatselijke Verordening heeft het college van B&W een conceptlijst van beschermde bomen opgesteld. Voordat de inspraak gestart wordt kan de gemeenteraad aangeven of het gewenst is over de voorgestelde lijst te spreken. Door de fractie van GroenLinks is aangegeven dat het voorstel naar hun oordeel in deze vorm niet de inspraak in kan. Als redenen voert de fractie hiervoor aan dat er voornamelijk bomen op de lijst staan die zich in openbaar gebied bevinden. Naar het oordeel van de fractie worden te weinig bomen op particulier terrein beschermd door deze lijst. Vraag is dus hoe deze lijst tot stand is gekomen.

Blok Maatschappelijke Zaken

* Ter informatie brief college over evaluatie zomerkamp 2009

De fractie van de VVD wil overleg voeren met het college over de aangeboden evaluatie over het zomerkamp, in relatie tot de toezeggingen die namens het college aan de raad zijn gedaan naar aanleiding van de behandeling van een motie (vreemd aan de orde) over het zomerkamp in de raad van 11 mei 2009.

De agenda inclusief bijlagen kan door alle belangstellenden vanaf maandag, 15 februari 2010 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4. Voor vragen kunt u zich wenden tot de griffie, tel: 076-5024365/5024367 of per e-mail: griffie@Etten-Leur.nl.

De volledige agenda van de opiniebijeenkomst is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Raad & informatie > Vergaderingen > Opiniebijeenkomsten > Alle vergaderingen in 2010 > 22 februari

Carnaval 2010
Agenda Opinieraad
Raadsvergadering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl