Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Austrian Airlines en Amadeus tekenen lange termijn full-content overeenkomst


· De overeenkomst biedt reisagenten toegang tot het gehele aanbod van Austrian Airlines zonder toeslag
· De overeenkomst loopt tot eind 2014

Hoofddorp, 22 februari 2010. Amadeus, een toonaangevende partner voor reistechnologie en transactie processor voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, en Austrian Airlines hebben een lange termijn full-content overeenkomst getekend. De samenwerking is aangegaan tot eind 2014. Vanaf 1 maart 2010 zullen alle reisagenten wereldwijd via Amadeus toegang hebben tot het volledige aanbod van tarieven en beschikbaarheid van Austrian Airlines, zonder toeslagen.

De overeenkomst bevat toegang tot inhoud van dienstregelingen, tarieven, "laatste stoel beschikbaarheid" en bijhorende beschikbare inventaris via Amadeus. Deze toegang zal onder dezelfde voorwaarden worden aangeboden als alle andere directe en indirecte verkoop- en of distributiekanalen. Amadeus is één van de meest belangrijke distributiepartners van Austrian Airlines.

Christina Debbah, Vice President Global Sales & Distribution, verklaart het volgende: "Met de ondertekening van deze overeenkomst met Amadeus, beschikken wij over een competitief en kostenbesparend distributie-instrument in Oostenrijk en in onze andere internationale markten."

Philippe Chérèque, Executive Vice President, Commercial, Amadeus: "Dit is een belangrijke stap in onze strategie om duurzame en lange termijn relaties te verstevigen met belangrijke wereldwijde luchtvaartmaatschappijen. We zijn verheugd met deze overeenkomst en het onderstreept het cruciale belang van het hebben van lange termijn overeenkomsten om airlines en reisagenten bij elkaar te brengen."


- Einde -