Ingezonden persbericht


computerwacht

De Computerwacht en KPN ontzorgen MKB met Business Center Rijnstreek! Alphen aan den Rijn, 22 februari 2010

Binnenkort kunnen ondernemers aan de Distributieweg 25 te Alphen aan den Rijn terecht voor een totaaloplossing op het gebied van kantoorautomatisering. Hier opent De Computerwacht, in samenwerking met KPN, het Business Center Rijnstreek. De officiële opening vindt plaats op 19 maart aanstaande.

Producten & diensten
Met het Business Center Rijnstreek heeft de zakelijke klant één aanspreekpunt voor telefonie (vast en mobiel) en de totale IT omgeving. Het assortiment omvat alle producten van KPN, zoals mobiele telefoons, Voice over IP, glasvezel (Zakelijk Glas van KPN), DSL-lijnen of traditioneel ISDN. Maar in het Business Center Rijnstreek kan men ook terecht voor een server met bijbehorende computers, laptops of een kopieerapparaat. De Computerwacht verleent de service, verzorgt de installatie en het onderhoud van de netwerkomgeving van de klant.

Aanleiding
Toen het KPN Business Center in Leiden verdween, ontstond er in de regio Alphen aan den Rijn een gemis in aanbod en dienstverlening aan de zakelijke klant. Met het vrijkomen van het pand direct naast De Computerwacht en de verschuiving van de markt voor telecommunicatie naar IT, is het openen van Business Center Rijnstreek voor De Computerwacht een logische stap.

De Computerwacht
De Computerwacht biedt als Dé Automatiseerder voor het MKB professioneel advies, levering en implementatie van hard- en software, evenals beheer en hosting van de totale ICT infrastructuur. Daarnaast is De Computerwacht óók sterk in CRM/ERP oplossingen en automatisering voor het onderwijs.

Contactgegevens
Business Center Rijnstreek is vanaf 22 maart 2010 geopend op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur. Adres: Distributieweg 25, 2404 CM Alphen aan den Rijn, Telefoon: 0172-235810, E-mail: businesscenter@computerwacht.



Ingezonden persbericht