Politie Zeeland


---


W-323-2010 Auto in beslag genomen, Oostkapelle
Politie Zeeland heeft maandagochtend op de Randduinweg in Oostkapelle een bestuurder van een personenauto voor de tweede maal betrapt op het rijden zonder rijbewijs.
De 20-jarige automobilist uit de gemeente Veere had al eerder een boete ontvangen voor het rijden in een personenauto terwijl zijn rijbewijs is ingenomen. Ditmaal is zijn auto in beslag genomen.

Z-324-2010 Overval op woning, Terneuzen
De Zeeuwse politie onderzoekt momenteel een overval op een woning aan de Michiel de Ruytersingel in Terneuzen die plaatsvond zondag rond 22.15 uur.
Nadat vijf manspersonen om nog onbekende redenen de woning binnen waren gedrongen ontstond een handgemeen tussen hen en de mensen die op dat moment in de woning waren. Dit waren de 65-jarige bewoonster, een 22-jarige Terneuzense man, en een 45-jarige man uit Axel. De vrouw en de 45-jarige man raakten gewond. Zij werden door het ambulancepersoneel behandeld en nadien naar het ziekenhuis gebracht.
(Omdat er nog veel onduidelijkheden zijn en in het belang van het onderzoek wordt op dit moment niet meer naar buiten gebracht. Zodra e.e.a. uitgezocht en duidelijk is, komt er opnieuw een persbericht)

W-325-2010 Woninginbraken, Walcheren
Zondagavond werd ingebroken in twee woningen op Walcheren.
Bij een woning aan de Noordhoek in Aagtekerke werd een ruit vernield en uit de woning werden sieraden, een laptop en een camera gestolen. Van een woning aan de Kalkoensprenk in Vlissingen werd een deur geforceerd en werd een laptop weggenomen.

---- --