Davis-sponsor BKB juicht Sven Kramer naar overwinning op 10 km

19/02/2010 16:31

Booij, Klusman en Van Bruggen

Davis-sponsor BKB juicht Sven Kramer naar overwinning op 10 km

Na een souverein optreden van Sven Kramer op de 5 km, zijn de verwachtingen hooggespannen voor de 10 km. Daarom organiseert Shani Davis sponsor BKB samen met het Amsterdamse café Nassau opnieuw een Oud-Hollandsche schaatsavond met quiz, speciale schaatsprijzen uit Vancouver, analyses en de grootste schaatshits aller tijden. Speciale gast is Ben van der Burg die in 1990 bij de WK Allround 2e werd achter de grote Johann Olav Koss op de 10 km.

Campagnebureau BKB volgt als sponsor van Shani Davis de Olympische Spelen in Vancouver op de voet. Na het goud van Davis op de 1000 meter kijken we reikhalzend uit naar de 1500 meter komende zaterdag.

23 februari Oud-Hollandsche Schaatsavond

Maar voor de 10 km staan wij volledig achter Sven Kramer. Daarom organiseren wij dinsdag 23 februari vanaf 18.00 uur in café Nassau te Amsterdam opnieuw een ouderwets gezellige schaatsavond met typisch Hollandsche winterkost - stamppot, snert, chocolademelk, beerenburg en jagermeister. Maar ook met Amerikaanse hamburgers en hotdogs (met Unox-worst). Daarnaast is er voor, na en tijdens de pauze van het schaatsen heel veel te doen: luister naar de mystery schaatsguest, kijk met Ben van der Burg terug op zijn heroïsche 10 km en geniet van typische Hollandse schaatshits en analyses van diverse schaatsexperts en win speciale prijzen en parafernalia die BKB-directeur Erik van Bruggen nu in Vancouver verzamelt, in de BKB/Nassau schaatsquiz.

BKB en Shani Davis

BKB-directeur Alex Klusman over het BKB-sponsorschap van Davis: "BKB en Davis passen precies bij elkaar. Hij is een geëngageerde sporter, talentvol en een unieke persoonlijkheid in de schaatswereld. Wij voelen ons verwant met de onconventionele stijl die Davis zowel binnen als buiten de schaatsbaan heeft. Hij volgt zijn eigen pad, is authentiek en vooruitstrevend en daar spiegelen wij ons graag aan."





http://www.bkb.nl