Gemeente De Bilt


Gemeente De Bilt lanceert nieuwe website

Verzendingsdatum:
23-02-2010
De gemeente De Bilt heeft een volledig nieuwe website. Deze is sinds 17 februari 2010 in de lucht. Inwoners, ondernemers, bezoekers en andere geïnteresseerden treffen een nieuwe, overzichtelijke pagina aan. Met de nieuwe website zet de gemeente een belangrijke stap in het verbeteren van de digitale dienstverlening

De nieuwe website is qua uiterlijk behoorlijk veranderd. Met dit nieuwe jasje ziet de site er fris uit en voldoet deze aan de huisstijl van de gemeente. Bij het maken van de nieuwe website heeft de gemeente ingespeeld op de ontwikkelingen op het gebied van digitale communicatie en dienstverlening. Binnenkort biedt de gemeente de informatie aan per doelgroep. Zo kunnen inwoners, ondernemers en bezoekers de op hen toegesneden informatie in één oogopslag raadplegen. Een goede zoekmachine zorgt ervoor dat informatie, producten en diensten snel gevonden worden.

Mijn De Bilt

Inwoners hebben een eigen pagina op de nieuwe website van de gemeente. Door in te loggen met DigiD, ziet men een overzicht van onlangs bestelde producten en de WOZ gegevens. Mijn De Bilt wordt binnenkort uitgebreid met informatie op maat: Inwoners kunnen hun interesses in bepaalde onderwerpen doorgeven, zodat deze informatie ook op deze persoonlijke internetpagina terug te zien is. Bovendien kunnen inwoners zich straks gratis abonneren op alle bekendmakingen in hun postcodegebied.

Digitale loket

In het digitale loket van de gemeente staan producten en diensten. Daarvan zijn er nu 14 compleet digitaal af te handelen. De komende periode staat het uitbreiden van deze digitale producten en diensten op het programma, zodat in de toekomst nog meer zaken online kunnen worden afgehandeld.

Informatie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u terecht bij Ilse Pols, unit Communicatie, telefoon: (030) 228 94 32 of per e-mail: polsi@debilt.nl.


* Gepubliceerd op 23-02-2010

Gemeente De Bilt Soestdijkseweg Zuid 173 3721 AB Bilthoven Tel.: (030) 228 94 11 Fax: (030) 228 94 57 E-mail: info@debilt.nl