Ezwim

Micpoint uitgeroepen tot Ezwim Partner 2009

Amsterdam, 23 februari 2010 - Micpoint, een end-to-end leverancier van ICT diensten voor zowel de mobiele als vaste telecommunicatieomgeving, is Ezwim Partner 2009 geworden. Micpoint (www.micpoint.nl) ontving de award voor hun succesvolle en servicegerichte manier van verkopen en implementeren van hun mobiele en vaste telecommunicatiediensten. Micpoint besteedt binnen haar dienstverlening niet alleen veel aandacht aan kostenbeheersing maar ook aan het automatiseren van telecomgerelateerde processen zodat haar klanten telecom efficiënt en effectief kunnen beheren. Deze focus leverde niet alleen nieuwe klanten op, maar ook de Ezwim Partner 2009 Award.

"Micpoint is in staat om haar klanten met succes een complete dienstverlening te bieden die klanten niet alleen ontzorgd maar ook in staat stelt fors te besparen op telecom. Het is bovendien een enthousiaste partner met een heldere visie op de markt die goed inspeelt op de behoeften en ontwikkelingen. De meerwaarde die aan klanten geboden wordt is groot", verklaart Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim.

Ed Moné, Managing Director van Micpoint is verheugd dat zijn bedrijf is uitgeroepen tot Ezwim Partner van het jaar 2009: "Mede door de Ezwim oplossingen is Micpoint in staat geweest om de reeds uitstippelde koers meer kracht bij te zetten door het creëren en aanbieden van content op een geheel nieuwe en Micpoint eigen manier."

Met de jaarlijkse Ezwim Partner van het jaar verkiezing onderstreept Ezwim haar ambitie om optimaal rendement te halen uit de samenwerking met partners.

partneroftheyear2009 v2

Over Ezwim

Ezwim, marktleider in Telecom Management, levert Telecom Expense Management en Telecom Service Management software aan bedrijven en operators. Ezwim's diensten maken telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim's diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen.

Ezwim is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die meer dan
1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel ondersteunt. Ezwim heeft klanten in alle toonaangevende marktsegmenten en Global 2000 bedrijven vertrouwen op Ezwim diensten voor het effectief managen van hun telecommunicatie. Bezoek voor meer informatie www.ezwim.com.

Voor meer informatie

Wendy van Meer, Marketing Directeur, Ezwim BV
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com

"Uitstekend product en bedrijf, verhoogt het kosten bewustzijn van onze werknemers bij het gebruik van mobiele oplossingen."

Albert Jan van Bergeijk, Mexx International