FloraHolland


Keurmeesterconstateringen per sms en/of e-mail

FLORAHOLLAND (23 februari 2010) - Onlangs is ook FloraHolland Aalsmeer gestart met het verzenden van sms-berichten over geconstateerde afwijkingen op aangeboden klokpartijen.
Aanvoerders kunnen nu vanuit FloraHolland Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg middels e-mail en/of sms kosteloos op de hoogte worden gesteld over keurmeesterconstateringen of aanpassingen in de aanvoergegevens. Zo kunt u als aanvoerder direct anticiperen voor de volgende veildag om zo herhaling van deze constatering te voorkomen.

Hoe werkt het?
De keurmeester constateert tijdens het keuren in de nacht een afwijking op uw aanbodsgegevens en past dit aan. Deze informatie vindt u als BI constatering op uw dagafschrift. U streeft als kweker naar een hoge productkwaliteit en hoge betrouwbaarheid van aanvoerinformatie. Daarom wilt u dan ook altijd op de hoogte zijn van de constateringen van de keurmeester, zoals keuropmerkingen en wijzigingen van sorteerkenmerken en of andere wijzigingen in de door u aangeleverde partijgegevens, voor en na de verkoop van uw producten. Met de dienst keurmeesterconstateringen per sms en/of e-mail kunt u snel en doelgericht handelen om herhaling van constateringen of aanpassingen te voorkomen.

Aanmelden?
Via www.MyFloraHolland.nl kunt u zich aanmelden voor de dienst keursmeesterconstateringen of uw instellingen voor deze dienst wijzigen.

Kijk op de pagina Keurmeesterconstateringen voor meer informatie zoals afkortingen van sorteringskenmerken in de sms-berichten of op de meeste klokfronten van FloraHolland.