Gemeente Grave

Informatiegids âOuder worden in de gemeente Graveâ vernieuwd

De informatiegids âOuder worden in de gemeente Graveâ wordt uitgegeven door RIGOM en de Raad Gecoördineerd Ouderenwerk Grave, in samenwerking met de ouderenorganisaties. De informatiegids biedt een praktische wegwijzer voor allerlei regelingen activiteiten en voorzieningen voor 55-plussers in de gemeente Grave. Kortom een handige gids boordevol praktische informatie. De vernieuwde gids is als startsein op 28 januari overhandigd aan wethouder Opsteegh. Nu ligt de gids voor u klaar.

Â

Waarom deze gids?

De gids is nu vernieuwd en biedt daardoor een geactualiseerd overzicht van relevante informatie op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en vervoer. De gids wordt u gratis aangeboden.

Â

Hoe kunt u de gids bemachtigen?

Wanneer u lid bent van de KBO (Grave, Velp, Gassel en Escharen) heeft u de gids al thuis ontvangen via de Nestor. Wanneer dit niet het geval is kunt u de gids ophalen op de volgende locaties:
* Het stadhuis

* Bibliotheek (informatiepunt Ouderen)

* Zorgcentrum Maaszicht

* Gemeenschapshuis ât Trefpunt in Velp

* Gemeenschapshuis De Viersprong in Gassel
* Het Dorpshuus in Escharen

Â

Informatie

Kunt u de gids niet ophalen op één van bovengenoemde adressen? Dan is het ook mogelijk om de gids te laten thuisbezorgen. U kunt hierover contact opnemen met RIGOM (0412) 65 32 32 of per post op het volgende adres: Schadewijkstraat 6, 5348 BC OSS. Vermeld duidelijk uw naam en adresgegevens.

Â

Â