Politie Gelderland-Midden

Edese in slaap verrast door inbrekers

Publicatiedatum: 23-2-2010 11:37:22

EDE - De politie in Ede doet nader onderzoek naar een inbraak in een huis aan de Kleefsehoef in Ede-Noord. De 40-jarige bewoonster zou naar eigen zeggen in de vroege ochtenduren van dinsdag 23 februari in haar slaap zijn verrast door drie gemaskerde mannen maar bleef bij het voorval ongedeerd.

Omstreeks kwart over zeven, kort na het voorval, waarschuwde het slachtoffer overstuur de politie. Volgens haar verklaring waren drie mannen haar huis binnengedrongen. Daarbij zou ze door de mannen met geweld zijn bedreigd. Of en wat er buit is gemaakt is op dit moment nog niet bekend. De politie heeft in de loop van de ochtend een buurtonderzoek gehouden, maar dat heeft tot dusver nog geen concreet resultaat opgeleverd.

Getuigen gezocht
De politie doet bij haar onderzoek een klemmend beroep op eventuele getuigen, die mogelijk iets gehoord of gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met de overval. Wellicht heeft iemand de drie mannen in de buurt zien lopen of weg zien rijden. Getuigeninformatie is welkom bij de politie in Ede op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (020208)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---