Gemeente Ermelo


Meepraten over centrumontwikkeling

Wilt u meepraten? Geef u op voor een werkgroep! Op dinsdag 26 januari is door de gemeente een eerste bijeenkomst georganiseerd voor de bewoners van de gemeente Ermelo om meningen kenbaar te maken over de ontwikkeling van het centrum van Ermelo. Er zijn veel begrippen naar voren gekomen zoals u kunt zien in bijgevoegde foto. Omdat wij graag samen met u een visie over het centrum willen ontwikkelen, is uw bijdrage erg van belang. Het idee is om binnenkort werkgroepen te gaan formeren met bewoners van de gemeente Ermelo. Deze werkgroepen zullen zich, zoals het er nu naar uitziet, in minimaal 3 avonden in de periode tot eind mei gaan buigen over een bepaald aspect van het centrum. U kunt daarbij denken aan bereikbaarheid, gezelligheid, ontmoeten, diversiteit, groen etc.

Een aantal mensen heeft zich reeds opgegeven maar wij willen ook ú een kans geven om mee te praten.

Werkgroep centrumontwikkeling

Kijk hier voor meer informatie of stuur uw vraag via de mail naar raadsgriffie@ermelo.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen en/of opmerkingen.

De eerstvolgende bijeenkomst is donderdag 18 maart, waarbij eerst een kort algemeen gedeelte zal zijn en aansluitend een aantal workshops waarbij de onderwerpen nader toegelicht worden door diverse experts van buitenaf. Dit is de feitelijke startbijeenkomst waarin de werkgroepjes worden geformeerd en aan het werk zullen gaan. Uw mening is van belang en daarom willen wij u vragen om deel te nemen en u op te geven via het bovengenoemde mailadres, opgeven kan tot 11 maart.
Lees verder
Geslaagde inspraakavond Centrumontwikkeling
Centrumontwikkeling