Politie Gelderland-Zuid

Inbraakgolf autos

Culemborg, 23-02-2010 o In het weekend van 20 en 21 februari zijn er op verschillende locaties in Culemborg autos opengebroken en/of vernield. In 19 gevallen gaat het om autos waar goederen uit zijn weggenomen en in 10 gevallen gaat het om autos waar één of meerdere ruiten werden vernield.

De aangiften zijn door de gedupeerden in en na het weekend gedaan. De vernieling en inbraken lagen zeer verspreid. Vooral in de wijken Molenzicht, Landzicht, de Ecowijk, het oude centrum en Goilberdingen was het raak. De politie heeft in de directe omgeving waar veel incidenten hebben plaatsgevonden een buurtonderzoek ingesteld. Door brieven huis aan huis te verspreiden wil de politie proberen meer informatie te krijgen over deze inbraken en of vernielingen.

Getuigen

Mocht u geen brief hebben ontvangen en u meent wel wat gezien te hebben, dan wil de politie graag in contact met u komen. U kunt daarvoor contact opnemen met de politie van team Buren - Culemborg, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 23-02-2010 13:11 | © Regio Gelderland-Zuid |