CDA afdeling Gelderland


BELANGRIJK! Vervroegde sluitingsdatum kandidaatstelling en voordrachten Tweede Kamer

---

Geachte heer / mevrouw,
Op het moment van schrijven is nog onduidelijk op welke datum de Tweede Kamer Verkiezingen zullen plaatsvinden. Het meest voor de hand ligt een datum eind mei of in juni 2010. Dit heeft tot gevolg dat de kandidaatstellingsprocedure voor de Tweede Kamerverkiezingen ingekort zal moeten worden zonder dat dit ten koste mag gaan van de zorgvuldigheid van het proces.

Dit brengt met zich mee dat de reactietermijn om te solliciteren naar het lidmaatschap van de Tweede Kamer vervroegd zal worden. Ook is de termijn dat alle provinciale en gemeentelijke afdelingen het recht hebben schriftelijk de namen voor te dragen als kandidaat van de Tweede Kamer conform aan de nieuwe reactietermijn.

De nieuwe (vervroegde) sluitingsdatum voor zowel kandidaten als het indienen van voordrachten is nu vastgesteld op:

vrijdag 5 maart om 12.00 uur.

NB: voordrachten van gemeentelijk afdelingen blijven verlopen via de provinciale afdelingen

Voor alle vragen kunt u zich wenden tot Relus Breeuwsma (070-342 48 87) of Rob Govers (070-342 48 67) van de afdeling HRM, via de mail (hrm@cda.nl) of zie de website (www.cda.nl/hrm).

Sollicitaties, middels de daarvoor beschikbare standaardformulieren (zie www.cda.nl/hrm), kunt u bij voorkeur digitaal richten aan drs. H.A.M. Nautaâvan Moorsel via de mail (nauta@cda.nl) of schriftelijk (CDA Bureau, t.a.v. drs. H.A.M. Nautaâvan Moorsel, Postbus 30453, 2500 GL, Den Haag, o.v.v. âSollicitatie TKâ, in de linkerbovenhoek van de envelop).

Ik wens u veel succes toe met de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart en de voorbereidingen op de kandidaatstelling voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Peter van Heeswijk
Partijvoorzitter

---

Geschreven door: Provincie Gelderland
Geplaatst op: 23-2-2010