Gemeente Zwolle

Aanbesteding WMO vervoer

ZCN totaalvervoer zorgt ervoor dat minder validen kunnen deelnemen aan het maatschappelijk verkeer en het dagelijks leven. ZCN krijgt zowel het contract voor het collectieve WMO - vervoer als het WMO - vervoer op maat. In het collectieve vervoer reizen mensen die nog redelijk zelfstandig zijn en nog met anderen kunnen reizen. Het vervoer op maat is er voor mensen die meer zorg en begeleiding nodig hebben.

ZCN totaalvervoer blijkt een betrouwbaar, zorgvuldig, gedegen en solide bedrijf. ZCN verzorgt onder andere het ziekenvervoer voor Menzis Zorg en Inkomen in de provincies Groningen, Noord-Drenthe, grote delen van Gelderland en Zuidoost-Utrecht. Het bedrijf opent een nieuwe vestiging in Zwolle.

ZCN houdt klanten op de hoogte van het tijdstip waarop de taxi aankomt. Alle voertuigen worden gevolgd met een GPS-systeem. Als een taxi verlaat is, geeft ZCN dit door aan de klant. Bij piekmomenten worden extra voertuigen ingezet vanuit andere vestigingen. Het vervoersbedrijf heeft zich zeer goed ingeleefd in de Zwolse situatie, hecht veel waarde aan goed werkgeverschap en stelt de klant centraal.

Het gaat hier nog om een voorlopige gunning. Zodra de gunning definitief is, worden de klanten hierover geïnformeerd.