GroenLinks Geertruidenberg


GroenLinks verwent iedereen met gratis Groene Soep!

Dinsdag 23 februari 2010, 15:13u - Kevin van Oort

GroenLinks Geertruidenberg deelt in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op vrijdag 26 februari heerlijke eigengemaakt Groene Erwtensoep uit. Dit zal gebeuren op verschillende plekken in de gemeente: 's ochtends op de markt in Raamsdonk en 's middags bij alle supermarkten in onze gemeente. Naast soep zijn er ook ballonnen, bierviltjes en zakjes met zaadjes. GroenLinks heeft zin in de toekomst, u ook?

MARKT RAAMSDONK
Vrijdagmorgen, 26 februari staat GroenLinks met haar soepactie op de gezellige markt in Raamsdonk. Van 10:30 tot 12:00 kunt u bij ons terecht voor een heerlijk kopje vegetarische erwtensoep vol met heerlijke kruiden. Natuurlijk kunt u ook terecht met al uw vragen over de naderende gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks vertelt u graag waar wij ons hard voor maken en hoe wij onze gemeente in de nabije toekomst zien.

SUPERMARKTEN
Aan het eind van de middag op deze zelfde vrijdag 26 februari zal GroenLinks Geertruidenberg zich opsplitsen en bij alle supermarkten in onze gemeente aanwezig zijn met de lekkere warme erwtensoep. Van 15:30 tot 17:30 kunt u bij JUMBO, C1000 en de twee PLUS supermarkten terecht voor een heerlijk hapje en voorlichting over de verkiezingen. Onze kandidaat-raadsleden staan u graag te woord over al onze standpunten.

GroenLinks is een sociale, groene, betrouwbare en gedreven partij!

GroenLinks heeft zin in de toekomst, u ook?

Stem dan op woensdag 3 maart GroenLinks!