Gemeente Dongen
Lancering websites UITpunt en CLIP Dongen

Publicatiedatum: 23-2-2010

Op dinsdag 23 februari heeft wethouder Piet Panis de websites van UITpunt en CLIP Dongen gelanceerd. Bij UITpunt Dongen kunnen mensen terecht voor alle informatie op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan. CLIP Dongen is een ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod op het gebied van cultuureducatie bij elkaar komen.

Lancering websites
De lancering van de websites is een oproep voor het culturele veld om activiteiten aan te leveren voor de agenda van www.uitindongen.nl en om cultuureducatief aanbod voor scholen op www.clipdongen.nl te gaan plaatsen.

Wethouder Piet Panis: "De Cultuurnota van de gemeente Dongen heeft als ondertitel 'Cultuurdeelname in een samenhangend perspectief'. Het Uitpunt Dongen en CLIP Dongen zijn twee projecten die het culturele veld samenbrengen en vanuit deze kracht kunst en cultuur in Dongen op de kaart zetten. Het sluit goed aan bij deze visie."

Evenementenkalender
Vorig jaar is de toeristisch-recreatieve website www.verrassend-dongen.nl gelanceerd. Deze website en www.uitindongen.nl vullen elkaar goed aan op het gebied van vrijetijdsbesteding. De sites zullen gaan samenwerken op het gebied van de Dongense evenementenkalender.

Op dinsdag 27 april wordt het fysieke UITpunt en CLIP Dongen voor publiek geopend in de vestiging van Theek 5 in Dongen.