Politie Zaanstreek-waterland

Poging beroving

Zaandam, 23-02-2010 o Twee onbekenden mannen hebben maandagavond geprobeerd om een 19-jarige man uit Assendelft te beroven.

De 19-jarige liep rond 21.00 uur over de AG Verbeekstraat in Zaandam toen twee mannen op hem af kwamen lopen. Kort daarop sloegen de mannen hem met een hard voorwerp op zijn hoofd en vroegen om geld. De Assendelver kon aan hen ontsnappen door hard weg te rennen. Hij had een flinke bult op zijn hoofd en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn belagers zouden aan het volgende signalement voldoen:

Dader 1:
Licht getinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 cm lang en droeg die dag een spijkerbroek en een zwart leren jack. Op zijn hoofd droeg de man een muts. De man sprak een Arabische taal.

Dader 2:
Licht getinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij is ongeveer 190 cm lang en droeg die dag een spijkerbroek en een zwart leren jack. Ook deze man droeg een muts, toch bestaat het vermoeden dat hij kaal zou zijn. De man sprak een Arabische taal.

Heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen op 0800-7000.