Gemeente Rotterdam

geactualiseerd overzicht distributiepunten ov-chipkaart

23 februari 2010 | rotterdam | nieuwsbericht

Donderdag 11 februari 2010 was het dan zover: de strippenkaart verdween definitief uit de stadsregio Rotterdam. overzicht distributiepunten OV-chipkaart

De dag zelf verliep soepel: de reizigers waren goed voorbereid, de media was volop aanwezig en heeft positief bericht. Gelukkig hebben zich vrijwel geen incidenten voorgedaan.

Ook aan het aantal distributiepunten wordt volop gewerkt. Bijgaand vindt u de meest up to date lijst met distributiepunten in uw (deel)gemeente. In een eerder stadium heeft u een lijst ontvangen om o.a. op uw website te plaatsen, de nu bijgevoegde lijst is ter vervanging.

Geactualiseerd overzicht distributiepunten OV-chipkaart

De legenda:
Rood: producten ophalen via internet gekocht en saldo laden Groen: saldo laden, sterabonnementen zonder coupon kopen, producten ophalen via internet gekocht
Paars: RET automaten: saldo laden en sterabonnementen zonder kopen kopen via automatien op stations

Wellicht heeft u in de media vernomen dat Albert Heijn voornemens is in 80 winkels oplaadpunten te plaatsen. Dit traject loopt buiten de (verantwoordelijkheid van) de stadsregio Rotterdam om. Mocht een plaatsingslijst beschikbaar zijn, dan informeren wij u hierover.