Partij van de Arbeid

Campagnebijeenkomst met Wouter Bos in Almere

Op dinsdag 23 februari vindt in Almere een landelijke PvdA-campagnebijeenkomst plaats met politiek leider Wouter Bos, fractievoorzitter Mariëtte Hamer, de Almeerse lijsttrekker Alphons Muurlink en wethouder Adri Duivesteijn. De avond wordt vanaf 20.00 uur gehouden in Podium de Meester in Almere.

Verschillende Almeerse organisaties is gevraagd hun menig te geven over hoe zij willen dat Almere er over tien jaar voor staat. Kiezen we voor jeugdwerkers of stadscommando's? Hoe behouden we de werkgelegenheid in Almere? Wat kan de politiek betekenen voor ondernemers en bewoners? Bos en andere PvdA-politici zullen reageren op deze voorstellen van de mensen in de zaal. Na een optreden van 'Jongeren van de Wereld' gaan Bos en lijsttrekker Muurlink in debat met de zaal. Bos sluit de avond af met een speech over de toekomst van Almere en Nederland.

Eerder op deze dag bezoekt Wouter Bos de gemeenten Almelo en Enschede voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hieronder vindt u het programma van Wouter Bos op 23 februari:

Almelo
11.15 uur: Begin op Koornmarkt, centrum.
11.25 uur: overhandiging Troelstra memoires door Rein Meindersma (84) aan Wouter Bos
11.50 uur - wandeling richting Jongerenpunt, Rosa Luxemburgstraat. Hier kunnen jongeren van 16 tot 27 jaar terecht met vragen over werk en opleiding. Het is een samenwerking tussen UWV Werkbedrijf, de gemeentes Almelo, Tubbergen, Wierden en Twenterand en het Regionaal Meld en Coördinatiepunt voortijdige schoolverlaters (RMC)

Enschede
13.00 uur: Aankomst Wijkcentrum de Boei, Spinnerstraat 27a, onderdeel Brede school Pathmos.
13.20 uur: Openbaar inloopdebat o.l.v. Marijke van Hees in het Wijkcentrum over de bijzondere economische- en arbeidspositie van Enschede.
15.30 uur: Gastcollege op Universiteit Twente

Almere

19.30 uur: Deuren open van Podium de Meester

20.00 uur: Opening en presentatie plannen van Almeerse organisaties, reacties van PvdA-politici Bos, Hamer, Muurlink en Duivesteijn
21.10 uur: Optreden 'Jongeren van de Wereld'
21.20 uur: Vraag het Wouter en Alphons, debat met de zaal
21.35. uur: Slotspeech Wouter Bos over de toekomst van Almere en Nederland

Locatie Almere: Podium de Meester, Rentmeesterstraat 2 Almere.