Dura Vermeer

Rotterdam - 23 februari 2010

Ondertekening werkgelegenheidsconvenant Dakpark Rotterdam

Zeven partijen, waaronder Dura Vermeer Bouw Rotterdam en vof Vierhavens, een samenwerking tussen MAB Development Nederland en Dura Vermeer Vastgoed, hebben hun handtekening gezet onder het werkgelegenheidsconvenant ten behoeve van de werkgelegenheid in en onder het Dakpark Rotterdam.

In het informatiecentrum van Dakpark Rotterdam hebben Joop van der Leeuw (Dura Vermeer Bouw Rotterdam), Hans van Niekerk (vof Vierhavens, samenwerking tussen MAB Development Nederland en Dura Vermeer Vastgoed), Lucas Bolsius (projectwethouder gemeente Rotterdam), Carlos Goncalves (bestuursvoorzitter deelgemeente Delfshaven), Frans van Rompaey (De Werkmij/Stichting Werkgelegenheid Rotterdam West), Hans Broere (Werkgeversservicepunt DAAD) en mevrouw Van den Berg (ROC Zadkine) een handtekening onder het convenant gezet. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wens van de rijksoverheid om uiteindelijk bij bedrijven en organisaties gevestigd in en onder het Dakpark meer dan
1.100 arbeidsplaatsen tot stand te brengen. Die arbeidsplaatsen komen vooral ten goede aan de directe omgeving in de deelgemeente Delfshaven. De partijen gaan gezamenlijk uitvoering geven aan het convenant.