Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

23 februari 2010

ARCADIS AQUMEN VERLENGT FACILITY MANAGEMENT CONTRACT MET DSM

ARCADIS de onderneming die internationaal advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vandaag aangekondigd dat ARCADIS AQUMEN, een joint venture van ARCADIS met het Engelse Carrillion, een contractverlenging heeft getekend van de facility management contracten met DSM. De verlenging geldt voor een periode van 4 jaar (3 jaar plus een optie op 1 jaar verlenging). Het vorige contract met DSM had een looptijd tot 1 januari 2011 en wordt nu dus met drie jaar verlengd. Op jaarbasis verzorgt ARCADIS AQUMEN de inkoop en het management van facility management diensten voor DSM met een waarde van circa ¤ 20 miljoen.

ARCADIS AQUMEN verzorgt facility management en vastgoeddiensten op de bedrijfslocaties en kantoren van DSM. De activiteiten bestaan onder andere uit de inkoop en aansturing van gebouwenonderhoud en vastgoedbeheer, catering, schoonmaak en personenvervoer. Met de verlenging van het contract moet ARCADIS AQUMEN ook een bijdrage leveren aan het strategische kostenbesparingsprogramma van DSM.

"Deze contractverlenging signaleert de tevredenheid van DSM met de kwaliteit van de dienstverlening en de servicegerichtheid van de medewerkers van ARCADIS AQUMEN. Met de kostenbesparingen wordt in deze lastige economische tijden additionele toegevoegde waarde geleverd aan DSM," aldus Bernt Bouwmeester, directeur van ARCADIS AQUMEN. "Dit legt een goede basis voor verdere groei van ARCADIS AQUMEN in 2010."