Ingezonden persbericht


Utrecht, 23 februari 2010

Lekker gezond eten is vet stoere, nieuwe trend
Nieuw concept voor gezond en verantwoord snacken

UTRECHT ­ Gezond eten is lekker. TISS Gezond levert het overtuigend smakelijke bewijs met heerlijke snacks die gezond zijn en verantwoord bereid worden. Heel lekker en veel minder vet. Een perfect concept voor (sport)kantines en bedrijven. Gezond eten is de vet stoere, nieuwe trend.

Het gezonde concept is het idee van Kristianne Slagmolen van TISS Gezond. "Het gaat bij mij niet om het spreekwoordelijke blaadje sla met wortel. Integendeel, ik bied verrassend smakelijke snacks voor snel tussendoor. Versbereide pizza, roasted potatoes, broodje hamburger, broodje kipcorn of een lekkere wrap met gegrilde kip zijn de nieuwe hits. Seizoensfruit en snackgroentes, 6- graanspannenkoek, snack-a-jacks, ontbijtkoek en lekker vers belegde broodjes." Alle ingrediënten zijn vers en bevatten weinig tot geen calorieën. Gezond eten is een kwestie van bewustwording en van proberen. "Zwembad Dijnselburg in Zeist is de eerste die met mijn concept werkt. Het zou goed zijn wanneer ouders hun kinderen met de nieuwe snacks laten kennismaken. Ga langs bij zwembad Dijnselburg om de nieuwe smaken te ervaren. Gezond eten is goed voor iedereen en het maakt niet uit of je dik of dun bent."

Veel mensen, jong en oud, zijn bezig met hun gezondheid en lichaam. Sporten is voor alle doelgroepen een leuke, ontspannen activiteit. "Met de lekkere producten van TISS Gezond kan men tijdens en na het sporten gezond bezig blijven", aldus Kristianne Slagmolen. Het concept van TISS Gezond voor (sport)kantines en bedrijven biedt een presentatie op maat, trainingen en begeleiding aan personeel om de snacks te bereiden en advies voor een nieuwe, frisse en gezonde uitstraling.
Voor meer informatie kijk op www.tissgezond.nl.



Ingezonden persbericht