KPN NV

Persbericht

KPN Jaarverslag 2009 beschikbaar, update over Raad van commissarissen

Datum

23 februari 2010

Nummer

008p

KPN kondigt aan dat het jaarverslag over 2009 vanaf vandaag beschikbaar is op de website www.kpn.com/jaarverslag. Vanaf 2 maart 2010 zal ook de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op de website beschikbaar zijn. KPN's AVA zal op 13 april 2010 plaatsvinden.

Tevens meldt KPN een wijziging in de samenstelling van de Raad van Commissarissen en een aantal van haar commissies.

De heer Jager, sinds 2002 lid van de Raad van Commissarissen, zal na twee termijnen in de Raad na afloop van de aandeelhoudersvergadering op 13 april terugtreden.

Zoals eerder aangekondigd volgt de heer Streppel de heer Risseeuw op als voorzitter van de Raad van Commissarissen van KPN. De samenstelling van een aantal raadscommissies zal na afloop van de aandeelhoudersvergadering veranderen.

Het Audit Committee zal bestaan uit de leden de heer Haank (voorzitter), de heer Bischoff, en mevrouw Van Lier Lels. Het Nominating and Corporate Governance committee zal bestaan uit de leden de heer Streppel (voorzitter), de heer Routs, de heer Risseeuw en mevrouw Hooymans. Het Remuneration and Organizational Development Committee zal bestaan uit de leden de heer Routs (voorzitter), de heer Streppel, de heer Risseeuw en mevrouw Hooymans.

Voor meer informatie:

Corporate Communicatie

Investor Relations