Ingezonden persbericht


Polispark.nl van start: unieke combinatie van internetverzekeraar en verzekeringskantoor

Regelmatig verschijnen er onderzoeken over het afnemende persoonlijke contact door internet. Hoewel veel Nederlanders ondermeer bankzaken afhandelen via internet, blijft er behoefte aan persoonlijk contact. Reden voor Stellema uit Kollum Polispark.nl op te richten. Polispark.nl is een internetverzekeraar, maar combineert de voordelen van een internetbedrijf; snel, laagdrempelig en voordelig met die van het verzekeringskantoor op de hoek.

Volgens Klaas Jan Stellema, van Stellema in Kollum zijn er steeds meer internetverzekeraars. De meeste van die bedrijven zijn uitsluitend actief op internet, ze kunnen hun premies laag houden omdat ze minder hoeven te investeren in representatieve bedrijfsruimte. Net als bij Polispark.nl kunnen autobezitters er direct hun premie berekenen voor een auto-, verkeers-, en rechtsbijstand verzekering. Polispark.nl gaat echter een stap verder. Het bedrijf vergelijkt direct de 70 bekendste autoverzekeringen en zoekt de meest voordelige uit. Maar wat Polispark.nl echt uniek maakt is het persoonlijke contact.

'Regelmatig word ik gebeld door klanten of lopen ze binnen bij ons kantoor in Kollum, want hoewel er van alles via de website geregeld kan worden, wil of kun je sommige dingen gewoon niet via internet afhandelen. Voor een snel, direct en persoonlijk antwoord op hun vraag, bijvoorbeeld in het geval van schade, bellen ze mij of komen ze langs.' Om zowel in de vraag naar een voordelige verzekering als in de vraag naar persoonlijk contact te voorzien start Stellema Polispark.nl. Het internetbedrijf is het online-platform van Stellema, een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Het online verzekeringskantoor Polispark.nl met een vestiging in het Friese Kollum is nu al een succes. Dit jaar verwacht Stellema de autoverzekeringen uit te breiden met een inboedelverzekering, een woonhuisverzekering, een al dan niet doorlopende reisverzekering en een gezins-rechtsbijstandverzekering.


Noot voor redacties

Voor redactie,