Crossgate kondigt wereldwijde resellerovereenkomst met SAP aan; relatie omvat volgende generatie B2B-strategie

Bedrijven leggen de grondslag voor wereldwijd Business-Ready Network

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100223 --

Crossgate Inc., wereldwijd expert in business-to-business integratie (B2B), heeft een wereldwijde resellerovereenkomst met SAP AG aangekondigd. Aan de hand hiervan zullen Crossgate's B2B-engine en geassocieerde partnerprofielen worden wederverkocht door SAP onder de naam SAP® Information Interchange-toepassing van Crossgate. De momenteel verkrijgbare oplossing biedt klanten de mogelijkheid om business-to-business (B2B) processen te stroomlijnen en maakt een Business-Ready Network mogelijk. Daarnaast toont de oplossing SAP's voortdurende inzet om zijn klanten extra keuzes en flexibiliteit aan te bieden via samenwerking met partners.

"We schatten dat meer dan 50 procent van de inkomsten en uitgaven van een organisatie gecoördineerd is met andere ondernemingen met behulp van SAP-toepassingen," aldus Stefan Tittel, CEO, Crossgate. "Door gebruik te maken van Enterprise Services en SAP Information Interchange van Crossgate, worden duizenden SAP-klanten tot één netwerk gemaakt, waardoor ze in staat zijn tot business-to-business informatie-uitwisseling, transactie-uitvoering en samenwerking met elkaar en met de buitenwereld."

Dankzij SAP Information Interchange kunnen bedrijven elektronische inkooporders, prognoses, facturen, pakbonnen en andere documenten rechtstreeks via hun SAP-toepassingen uitwisselen. Hierdoor wordt de noodzaak voor de gebruikelijke B2B-vertalingen en mapping tools voor elektronische gegevensuitwisseling (EDI) overbodig gemaakt. SAP-klanten kunnen nu een specifiek profiel voor de handelspartner kopen, in plaats van dat ze één-op-één mappings moeten bouwen, implementeren en aanpassen telkens als er een nieuwe eis van een zakelijke partner ontstaat.

De eerste interfaces van SAP Information Interchange worden gebaseerd op IDOC-technologie (standaard intermediair document) en uitgebreid ter ondersteuning van Enterprise Services, zoals omschreven in een gezamenlijk oplossingstraject. Door het gebruik van Enterprise Services worden alle gebruikers van SAP-oplossingen tot één netwerk gemaakt en zullen "out-of-the-box" uitwisseling van informatie, transactie-uitvoering en samenwerking mogelijk worden gemaakt. Het resulterende Business-Ready Network zal ervoor zorgen dat SAP-klanten semantisch compatibel met elkaar en met de buitenwereld gemaakt worden, de huidige kosten van B2B verminderen en interne ERP-processen onafhankelijk worden van de steeds veranderende B2B-eisen van handelspartners.

"In de hedendaagse mondiale economie moeten bedrijven tegemoetkomen aan de eisen van een steeds uitgebreider netwerk van klanten en partners," aldus Lori Mitchell-Keller, Senior Vice-President, SAP Business Suite Solution Management, SAP AG. "SAP Information Interchange van Crossgate breidt onze betrokkenheid uit bij het helpen van onze klanten om hun zakelijke partners in de gehele wereld samen te brengen, terwijl tegelijkertijd optimaal wordt gebruikgemaakt van de investeringen die zij reeds hebben gedaan. Enterprise Services vormen het fundament van onze toepassingen, en door onze samenwerking met leveranciers als Crossgate zullen we die deskundigheid om hun zakelijke netwerken te transformeren nog verder kunnen uitbreiden."

De officiële Noord-Amerikaanse marktlancering van SAP Information Interchange van Crossgate zal plaatsvinden tijdens de conferentie "SAP Insider Logistics & Supply Chain Management" van 23-26 februari in Orlando, Florida. De Europese lancering staat gepland voor de "SAP World Tour"-conferentie van 2-5 maart, die tegelijkertijd zal worden gehouden als de CeBIT 2010 in Hannover, Duitsland.

Crossgate UK Limited.

Crossgate is de leverancier van het eerste 'Business-Ready Network' voor 100% gegarandeerde integratie van zakelijke partners, klanten en leveranciers. Met één enkele verbinding met het netwerk worden elektronische gegevens uitgewisseld met elke zakelijke partner ongeacht de technische capaciteit. Met de dienst B2B-360° van Crossgate hebben klanten direct toegang tot alle geïntegreerde zakelijke partners in het B2B-transactienetwerk via hun SAP-systemen. De dienst van Crossgate voor wettelijk toegestaan factureren via internet (e-Invoicing) is een vernieuwende en 100% beveiligde oplossing voor het hele proces van ontvangst en verzending van facturen, inclusief handtekeningen, toezicht op naleving van internationale wetten en regels en beveiligd, automatisch en langdurig archiveren. Ruim 40.000 zakelijke partners uit meer dan 10 bedrijfstakken wisselen momenteel documenten en gegevens uit via het Business-Ready Network.

Crossgate is vertegenwoordigd in vier locaties in Duitsland en heeft activiteiten in Atlanta, Londen, Milaan, Parijs en de regio Azië/Pacific. Zie voor meer informatie http://www.crossgate.com

SAP en alle SAP-logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP AG in Duitsland en in verschillende andere landen.

Alle overige genoemde product- en dienstnamen zijn de handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

SAP vooruitziende uitspraak

Alle verklaringen in dit document die geen historische feiten zijn, zijn vooruitziende uitspraken, zoals gedefinieerd in de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Woorden zoals "anticiperen", "geloven", "schatten", "verwachten", "voorspellen", "van plan zijn", "kunnen", "plannen," "projecteren", "zouden moeten" en "zullen" en soortgelijke uitdrukkingen, voor zover ze betrekking hebben op SAP, zijn bedoeld om dergelijke vooruitziende uitspraken te identificeren. SAP heeft geen enkele verplichting om vooruitziende uitspraken publiekelijk bij te werken of te herzien. Alle vooruitziende uitspraken zijn onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de verwachtingen. De factoren die van invloed kunnen zijn op de toekomstige financiële resultaten van SAP worden vollediger besproken in SAP's deponeringen bij de Amerikaanse Securities & Exchange Commission ("SEC"), waaronder het meest recente jaarverslag van SAP op Form 20-F gedeponeerd bij de SEC. Lezers worden gewaarschuwd om niet overmatig te vertrouwen op deze vooruitziende uitspraken, die uitsluitend behoren bij hun respectieve datums.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Crossgate UK Limited
Emma Paver
Tel: +44 (0)209 757 5888
Fax: +(0)208 757 5887

emma.paver@crossgate.com