Ingezonden persbericht



Bij deze, ter informatie, een bericht voor iedereen die 't internationale voetbal (in de breedste zin van 't woord) volgt.

Komende vrijdag (26 februari) wordt de vriendschappelijke (en charitatieve) voetbalwedstrijd Haïti versus De Rest van de Wereld gespeeld in 't Venezolaanse Maturin. Namens De Rest van de Wereld betreden (onder meer) Patrick Kluivert, Edgar Davids, Paolo Maldini, Iván Zamorano, Sergio Goicochea, Fernando Redondo, Carlos Valderama en Faustino Asprillo de arena. De wedstrijd wordt vanaf 11:45 uur live uitgezonden op Eurosport 2.

Verder zendt Eurosport 2 vanaf morgen (23 februari) de AFC Champions League uit. Eurosport 2 toont elke wedstrijddag een wedstrijd van deze Aziatische variant van de Champions League, de halve finales en de finale; in totaal 14 wedstrijden.

Ook zendt Eurosport 2 in maart de uit- en thuiswedstrijden uit van de kwartfinales van de CONCACAF Champions League. De winnaar van deze clubcompetitie plaatst zich voor het FIFA Club World Cup.

Én vanaf 6 maart is de J. League terug op Eurosport 2. De Japanse eredivisie dus... elke zaterdag live coverage en op woensdag de highlights.