VisionsConnected verwerft TANDBERG Platinum Partner status


VisionsConnected snelst groeiende aanbieder in de markt van videoconferencing

AMSTERDAM, 20100223 -- VisionsConnected, specialist in het leveren van videoconferencing als een dienst, is door videoconferencingleverancier TANDBERG officieel benoemd tot Platinum Partner. Hiermee bevindt VisionsConnected zich op het allerhoogste partnerniveau van TANDBERG. Dit betekent dat VisionsConnected de klanten van TANDBERG kan voorzien van alle oplossingen die de leverancier biedt. VisionsConnected heeft getrainde specialisten in huis en een hoge klanttevredenheid. Daarnaast had TANDBERG VisionsConnected al aangemerkt als accredited service partner. Hierdoor worden klanten bediend met het hoogste niveau aan service en support beschikbaar in de industrie.

Eén van de eisen die TANDBERG stelt aan de Platinum certificering is de aanwezigheid van een Centre of Excellence, waar klanten het volledige aanbod van TANDBERG kunnen bezichtigen en een demonstratie kunnen krijgen. Daarnaast is het noodzakelijk dat de partner voldoet aan het hoogste kennisniveau op het gebied van visuele communicatie en hoogwaardige technische vaardigheden. Dit is noodzakelijk om klanten te adviseren en de juiste support te kunnen bieden. Ook op deze criteria heeft VisionsConnected aangetoond aan de hoge eisen te voldoen. Naast dat zij dé leidende partij zijn in managed video services, ontwikkelt VisionsConnected als enige speler in de markt ook innovatieve videoconferencing applicaties.

Raymond Alves, CEO bij VisionsConnected: "In de langdurige relatie met TANDBERG hebben wij laten zien dat wij als geen ander begrijpen dat de markt vraagt om een videoconferencing dienst met een hoge betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het is een eer dat wij als een van de weinigen van TANDBERG de strategische titel van Platinum Partner in Nederland hebben ontvangen. Deze hoogste status is voor ons een bevestiging van onze prestaties en de sterke groei van onze organisatie die we sinds onze start in 2007 hebben doorgemaakt."

"De samenwerking met VisionsConnected is zeer goed. VisionsConnected creëert nieuwe oplossingen in de markt en speelt goed in op de toekomstige ontwikkelingen. Een dergelijk partner zien wij graag", aldus Erik Swart, Country Manager Nederland bij TANDBERG. "Sinds het begin van onze samenwerking hebben ze laten zien dat ze onze klanten op een hoog niveau met vergaande kennis, technische vaardigheden en managed video services kunnen ondersteunen."

----------------------------------------------------------------------
Over VisionsConnected
VisionsConnected is een van de grootste Managed Video Service providers in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf is TANDBERG partner (marktleider op het gebied van videoconferencing) en is recentelijk door TANDBERG uitgeroepen uit een selectie van partners uit Europa, Afrika en Zuid Amerika tot de beste Managed Video Service partner voor 2009. VisionsConnected ontwerpt complexe videocommunicatie oplossingen, geïntegreerde video communicatie software, Telepresence oplossingen en biedt een volledig pakket aan videoconferencing diensten aan, welke geïmplementeerd kunnen worden binnen 30 dagen op elke locatie, wereldwijd. Voor meer informatie: www.visionsconnected.com.


Over TANDBERG
TANDBERG is de grootste leverancier en producent van visuele communicatie producten en diensten. Het bedrijf heeft twee hoofdkantoren, in New York en Noorwegen en ontwerpt en ontwikkelt systemen en software die video, audio en data integreren. Daarnaast biedt het bedrijf sales, support en value-added services in meer dan 90 landen wereldwijd. TANDBERG is beursgenoteerd aan de Oslo Stock Exchange (TAA.OL). Voor meer informatie: www.tandberg.nl.

###

TANDBERG is a registered trademark in the U.S. and certain other countries. All other trademarks are property of their respective owners.





Ingezonden persbericht