Feestelijke opening nieuwe Dianetics Seminar ruimte


AMSTERDAM, 20100223 -- Op zondag 21 februari was het een drukte van belang in de Scientology Kerk Amsterdam. Na een flinke verbouwing is de nieuwe Dianetics Seminar ruimte klaar en zodoende werd er een feestelijke opening georganiseerd. Na een aantal korte speeches knipten twee van de begeleidsters het grote lint door en kon er geproost worden op de nieuwe ruimte.

In de ruimte zal elk weekend een seminar worden gegeven over het boek "Dianetics, de leidraad voor het menselijk verstand". Dit boek is geschreven in 1950 door L. Ron Hubbard Hij legt hierin uit hoe het verstand werkt en hoe je met behulp van Dianetics je zelfvertrouwen terug kunt winnen en af kunt komen van stress, irrationele angsten. Op dit seminar bekijken de aanwezigen een DVD waarin de techniek wordt uitgelegd en gaan daarna gelijk aan de slag om zelf te ervaren wat Dianetics met je doet

In de jaren 50 veroorzaakte Dianetics een hoop commotie. Binnen een jaar schoten 750 groepen als paddenstoelen uit de grond en verschenen er krantenartikelen in de Los Angeles Daily News met de kop: "Dianetics: een studie van het verstand - snelst groeiende beweging in Amerika. Inmiddels zijn er meer dan 20 miljoen exemplaren van het Boek verkocht.

Afgelopen zomer werd Dianetics weer in zijn volle glorie hersteld door het uitbrengen van een seminar die iedereen kan volgen. Wegens gebrek aan ruimte verplaatste het seminar nog wel eens van ruimte, maar nu de verbouwing helemaal klaar is, kan het team daadwerkelijk aan de slag.

Scientology Kerk Amsterdam





Ingezonden persbericht