Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T:

MORGENAVOND BIJ FAMILY7:

'Live op 7': Gemeenteraadsverkiezingen.

CDA, SGP en Christen Unie, allemaal christelijk, maar wat is het verschil? Waarom zit de Christen Unie nog steeds niet in gemeenteraad van Amsterdam? Kan een christen wel op de PVV stemmen? Aanstaande dinsdag bespreken we onder andere deze onderwerpen in de live uitzending van 'Live op 7' over de gemeenteraadsverkiezingen. Presentator is Dolf van de Vegte.

De uitzending begint met een prikkelend debat met vertegenwoordigers van de jongerenpartijen van het CDA, ChristenUnie en SGP.

Na het debat vertelt Joël Voordewind, Tweede Kamerlid en lijstduwer van de Christen Unie Amsterdam, waarom ze tot op heden niet in de gemeenteraad van onze hoofdstad zijn gekomen. Wordt het deze keer anders? Verder praten we over de compromissen die de CU zowel landelijk als lokaal moet sluiten. Kan dat eigenlijk wel als volgelingen van Christus?

En tenslotte: "Een christen kan niets anders dan PVV stemmen". Dat zeggen Peter Frans Koops en Ben Kok van de Spakenburgse Vrijheids Partij, een locale variant van de PVV. Maar dan op christelijke grondslag. 'Live op 7' dinsdag 23 februari 21:30 uur

Family7 wordt nu in ruim 2,2 miljoen huishoudens doorgegeven.