Ingezonden persbericht


Persbericht
Den Haag 23 februari 2010

Kamer van Koophandel Nederland

KvK lanceert ´Eigen Bedrijf´, grootste magazine voor ondernemer Andre Rieu ontvangt eerste exemplaar

Eigen Bedrijf is het nieuwste en grootste magazine voor ondernemers. De Kamer van Koophandel verspreidt het eerste nummer op 25 februari a.s.. Eigen Bedrijf verschijnt zes keer per jaar, in een oplage van bijna 800.000. Het magazine verschijnt in 12 regionale edities. Hiermee vervangt Eigen Bedrijf de Kamerkrant. De laatste landelijke Kamerkrant verscheen in december 2009.

Ondernemers krijgen met het nieuwe magazine, praktische informatie van de Kamer van Koophandel, over allerlei zaken waar ze mee te maken hebben. Zo delen ondernemers hun visie, inzichten en ervaringen met de lezer, geven deskundigen praktische tips, wordt een blik geworpen op economische ontwikkelingen en staan recente wetswijzigingen benoemd en uitgelegd.

Ter gelegenheid van de introductie overhandigde Wil Houben, algemeen directeur van Kamer van Koophandel Limburg, het eerste nummer aan André Rieu. Rieu verzorgt een vaste column in het magazine, waarin hij vertelt over zijn ervaringen als ondernemer. In 2009 werd hij uitgeroepen tot best verkopende mannelijke toerartiest wereldwijd. Bij André Rieu Productions werken 120 mensen.

(See attached file: Rieu en eigen magazine.jpg)
----

Noot voor de redactie,