Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FEBRUARI 2010

MSI introduceert 100% Hi-C Cap moederborden
Het einde van de solid capacitors is nabij

MSI is 's werelds eerste moederborden fabrikant die 100% Hi-c CAPs introduceert op haar moederborden. Hi-c CAPs zijn de nieuwe generatie solid capacitors. 100% Hi-c CAPs garandeert maximale stabiliteit en betrouwbaarheid waardoor tijdens het overclocken hogere kloksnelheden mogelijk worden en de levensduur voor een moederbord aanzienlijk verlengd.

Geen solid capacitors meer
Het eerste wat je opvalt als je een MSI Big Bang moederbord bekijkt, is dat er geen solid capacitors meer zijn gebruikt. Een tweede blik zal aantonen dat MSI een ander type condensator gebruikt, genaamd Hi-c CAPs.

De 8-fase CPU-voeding (PWM) maakt gebruik van low-voltage output en high-voltage input Hi-c Caps

Op het 2-Phase geheugen gebruikt MSI ook 100% Hi-c Caps

De Hi-c CAPs zijn echt overal op het moederbord te vinden

Hi-c CAPs: de nieuwe generatie solid capacitors
Hi-c CAPs zijn speciaal geselecteerd voor degenen die met hun moederbord overclocking en garning naar een hoger niveau willen tillen. De levensduur en stabiliteit van de componenten zijn ook de belangrijkste pluspunten voor MSI moederborden. Hi-c CAP staat voor Highly-Conductive Polymerized Capacitor. De kern van de Hi-c CAPs bestaat uit Tantalium wat een zeldzaam metaal is. Het toepassen van Hi-c CAPs heeft verschillende voordelen:


- Het heeft een extreem hoge geleidbaarheid vanwege de lage elektronische paramagnetische resonantie.
- De eigenschappen van de Hi-c CAPs zorgen ervoor dat de geleiding niet wordt beïnvloed door de temperatuur tijdens het overklokken. Dit maakt het verschil tijdens het overklokken met LN2, omdat solid capacitors wel worden beïnvloed.
- Het beschikt over een unieke zelfherstellend mechanisme.
- De Hi-c CAPs biedt niet alleen lage temperatuur en efficiënte hoge overdrachtsnelheden, maar ook 15 keer minder kans op lekkage.
- De Hi-c CAPs bieden een levensduur die 8 keer langer is dan van de gemiddelde solid state capacitor. Zelfs bij een constante hoge temperatuur van 85°C kunnen ze meer dan 16 jaar worden gebruikt.
- Door de platte vorm zullen zich geen problemen met heatsinks van VGA-kaarten voordoen wat bij solid capacitors nog wel eens een risico was. MSI is de eerste moederborden fabrikant die 100% Hi-c CAPs gebruikt in plaats van traditionele solid capacitors wat de standaard high-end moederborden en grafische kaarten verhoogt. Zowel de MSI Big Bang Trinergy (met NF200) als de MSI Big Bang Fuzion (met Hydra 200-chip) zijn uitgerust met 100% Hi-C caps. De meeste VGA-kaarten die MSI zelf heeft ontworpen, zijn uitgerust met componenten van zeer hoge kwaliteit, Military Class genoemd. De Hi-C Caps behoren ook tot de Military Class componenten. De MSI Hi-c CAPs zijn de nieuwe generatie capacitors en toont aan dat kwaliteit voorop staat bij MSI.


- DrMOS: MSI is de enige fabrikant die DrMOS chips gebruikt op moederborden. Deze 3-in-1 MOSFET zorgt voor een verbeterde en stabielere stroomtoevoer naar de CPU zelfs onder extreme omstandigheden. Door de 3-in-1 chip gebruiken de MSI moederborden slechts één component in plaats van 3 afzonderlijke componenten. Dit resulteert in energiezuinige en koelste moederborden ter wereld. MSI ontving al vele positieve reacties van de media op haar DrMOS-technolohgie


- Super Ferrite Ch0kes (SFC): de MSI Big Bang serie is uitgerust met een nieuw type ch0ke die de energie efficientie met meer dan 20% verbetert. Daarnaast verbeteren deze ch0kes de stabiliteit en verlagen deze de temperaturen. Het afvoeren van warmte die door de PWM gaat, verbetert overklok-mogelijkheden.

100% Hi-c CAP op MSI Big Bang Trinergy

Voor meer informatie over prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.