Politie Zeeland


---


Z-330-2010 Inbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen
In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijfskantoor aan de Ambachtsweg in Eede.
De deur werd vernield en alle ruimtes werden doorzocht. Er werden een geldkistje, met daarin enkele duizenden euro's, en een navigatiesysteem gestolen.
In dezelfde nacht werd een schoolgebouw in de Anna Bijnsstraat in Terneuzen door inbrekers bezocht.
Men kwam het gebouw binnen door het vernielen van een ruit en ook hier werd alles doorzocht. Er werd een bedrag van enkele tientallen euro's weggenomen.

Z-331-2010 Motorrijder in aanrijding met gans, Westdorpe
Op de Tractaatweg bij Westdorpe kwam dinsdag omstreeks 12.30 uur een 38-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen in botsing met een opvliegende gans.
De man reed in de richting van Zelzate toen vanuit de watergang een gans opvloog. Het dier vloog tegen de borst van de motorrijder waardoor deze ten val kwam en de motor over het wegdek gleed. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar bleek dat hij niet ernstig gewond was geraakt. Het is (nog) onbekend of de gans de aanrijding heeft overleefd.

O-332-2010 Politie zoekt twee getuigen van zelfdoding in 's-Heer Arendskerke
De politie in Goes is op zoek naar twee getuigen van een zelfdoding die dinsdagochtend omstreeks 11.00 uur plaatsvond bij de spoorwegovergang aan de Wissenkerkseweg in 's-Heer Arendskerke.
Deze twee, onbekend gebleven, personen reden in een blauwe personenauto. De politie wil graag met hen in contact komen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.
(

Politie Zeeland