Level 3 benoemt Daniel Sjoberg tot vicepresident Strategy, Business Development and Marketing voor de Europese markten

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100223 --

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Daniel Sjoberg heeft aangenomen als vicepresident Strategy, Business Development and Marketing voor de Europese markten. Sjoberg zal werken vanuit het Europese hoofdkantoor in Londen en legt verantwoording af bij James Heard, president van de Europese markten. Sjoberg brengt meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie en strategie mee naar Level 3.

“Daniel is een waardevolle aanvulling voor het team voor de Europese markten, hij brengt namelijk een overvloed aan kennis van telecommunicatie en technologie, en uitgebreide ervaring in Europa, het Midden-Oosten en Afrika met zich mee”, aldus Heard. “Bovendien beschikt hij over waardevolle kennis van markten waar Level 3 zich in 2010 in wil verdiepen met het oog op het ontwikkelen van de relaties.”

“Als toonaangevend aanbieder van communicatiediensten op basis van glasvezelnetwerken heeft Level 3 een sterke reputatie wat betreft het leveren van betrouwbare, uiterst schaalbare telecommunicatieoplossingen”, aldus Sjoberg. “Ik verheug me erop om nauw samen te werken met het team voor de Europese markten en op die fundering voort te bouwen om de internationale aanwezigheid van Level 3 het komende jaar te vergroten.”

Vóór hij zich aansloot bij het team voor de Europese markten heeft Sjoberg ruim tien jaar bij TeliaSonera gewerkt, waarbij meest recentelijk als hoofd van International Carrier’s Strategy & Business Development. Sjoberg was daarbij verantwoordelijk voor de internationale uitbreidingsstrategieën, bedrijfsontwikkeling, nieuwe ondernemingen en strategische samenwerkingsverbanden.

Kijk voor meer informatie over Level 3’s groep voor Europese markten op: www.level3.com/index.cfm?pageID=254.

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) is een toonaangevende internationale aanbieder van communicatiediensten op basis van glasvezelnetwerken. Tal van ondernemingen, mediabedrijven, groothandelaars en overheidsinstanties vertrouwen op Level 3 voor de levering van diensten met een brancheleidende combinatie van schaalbaarheid en waarde via een eind-tot-eind glasvezelnetwerk. Level 3 biedt een portefeuille met diensten op stedelijke schaal en op lange afstand, waaronder transport, gegevens, internet, levering van mediacontent en voice-diensten. Kijk voor meer informatie op www.Level3.com.

Forward-looking statement

Enkele van de uitspraken in dit persbericht zijn van vooruitblikkende aard. Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en meningen van het management. Deze op de toekomst gerichte uitspraken (forward-looking statements) zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan een aantal onzekerheden en andere factoren, waarvan vele buiten de controle van Level 3 vallen, en die ervoor zouden kunnen zorgen dat de werkelijke gebeurtenissen wezenlijk verschillen van wat in deze uitspraken wordt aangegeven of geïmpliceerd. De belangrijkste factoren die zouden kunnen verhinderen dat Level 3 de gestelde doelen behaalt, zijn onder andere de huidige onzekerheid op de mondiale financiële markten en in de wereldwijde economie, ontwrichting van de financiële markten die het vermogen van Level 3 om extra financiering te verwerven zou kunnen verstoren, maar ook het vermogen van het bedrijf om: overgenomen bedrijven met succes te integreren; het verkeer op het netwerk te vergroten; intellectuele eigendom en eigendomsrechten te verdedigen; efficiënte bedrijfsondersteunende diensten te ontwikkelen; systeem- en netwerkstoringen te verhelpen; nieuwe diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klanten en acceptabele marges genereren; gekwalificeerde managers en overig personeel aan te trekken en te behouden; en te voldoen aan alle voorwaarden van schuldverplichtingen. Aanvullende informatie over deze en andere belangrijke factoren vindt u in de registraties van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. De uitspraken in dit persbericht moeten worden beoordeeld in het licht van deze belangrijke factoren. Level 3 is onder geen beding verplicht, en ontkent nadrukkelijk elke verplichting om deze forward-looking statements bij te werken of aan te passen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie of toekomstige gebeurtenissen hetzij om enige andere reden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Level 3 Communications, Inc.
Media:
Alexis Hammack, 720-888-2441
of
Investeerders:

Mark Stoutenberg, 720-888-2518

Ticker_symbol NASDAQ:LVLT
ISIN US52729N1000