Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FEBRUARI 2010

MSI bundelt nu H55-GD65 en H55M-ED55 met een WiFi-dongle De beste keuze voor home entertainment is nu nog aantrekkelijker

MSI, fabrikant van moederborden, grafische kaarten en notebooks bundelt twee H55-moederborden met een Wifi dongle. De MSI H55-GD65 en H55M-ED55 bieden uitstekende 3D-prestaties, effectieve warmteafvoer, opmerkelijke energie-efficiëntie en stabiliteit. MSI's exclusieve OC Genie technologie verbetert met één druk op de knop, de 3D-prestaties van de 32nm Intel Core i5 en Core i3 processoren met geïntegreerde grafische cores. De OC Genie verbetert de 3D-prestaties maximaal met 45%, waardoor HD-video vloeiend afgespeeld kan worden. Gebundeld met de Wifi-dongle US310EX zijn de H55-GD65 en H55M-ED55 de beste keuze voor home entertainment-systemen!

Wireless Entertainment met WiFi Dongle
MSI H55M-ED55 en H55-GD65 zijn gebundeld met de Wifi dongle US310EX van nano-formaat. Deze zeer kleine WiFi-dongle ondersteunt de nieuwste normen (802.11n/g/b). Daarnaast ondersteunt deze Wifi dongle MIMO-technologie wat een betere connectiviteit garandeert door een grotere datadoorvoer. Verbind je home theater pc eenvoudig met het internet!

OC Genie: 1 seconde CPU & GPU Overclocking
MSI H57/H55 serie moederborden zijn uitgerust met de verbeterde OC Genie technologie. Met slechts één druk op de knop overclockt de OC Genie automatisch zowel de CPU als GPU. Verhoogde waarden van de geheugenmodule en chipset verbeteren de 3D prestaties tot 45%. Dit zorgt voor superieure prestaties bij het bekijken van een hoge bitsnelheid HD-video's of bij het spelen van online games!

Verbeterde IGP Prestaties
Naast de uitstekende prestaties van MSI's H57/H55 serie moederborden ondersteunen ze de Intel 32nm Core Clarkdale i3/i5 processors met geïntegreerde grafische processors, Intel HD Graphics genoemd. De IGP (Integrated Graphics Performance) ondersteunt de mainstream 3D grafische programma's zoals DirectX 10, Shader Model 4.0 en OpenGL 2.0 voor betere grafische prestaties. Met ClearVideo HD-technologie is het afspelen van video geoptimaliseerd voor de beste prestaties en de beste beeldkwaliteit. Lossless Audio-ondersteuning en HDMI / Display Port / DVI / D-sub-uitgang zorgen ervoor dat de consument de hoge kwaliteit beeld en perfect geluid van Full HD Blu-ray-video kunnen ervaren!

DrMOS & Superpipe
MSI H55 en H57 moederborden zijn uitgerust met DrMOS. De 3-in-1 chipset biedt vier maal de responstijd van traditionele Mosfets. Daarnaast voorziet DrMOS in verbruikefficiëntie van meer dan 90%. Daarnaast heeft MSI haar Superpipe verwerkt in deze H55 moederborden. Deze efficiënte, volledig koperen leiding met 8mm dikte biedt 60% meer warmte-afvoer dan de standaard warmteleidingen. Het is het meest effectieve thermische ontwerp heatpipe, zeer geschikt om warmte af te voeren van de meest belangrijke en kwetsbare onderdelen op de moederborden. H55 Models met WiFi

- H55M-ED55 WIFI

- H55-GD65 WIFI

Voor meer informatie over de prijs en verkrijgbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.

Voor meer informatie betreffende dit persbericht, neem contact op met: Mystar Computer BV
Janneke Verheijen, Marketing Communication Officer Tel: + 31 40 267 66 32 / Fax: +31 40 267 66 22
E-mail: janneke.verheijen@msi.eu; Internet: www.msi.eu Click here to unsubscribe