VVD Rotterdam


VVD ROTTERDAM

Persbericht VVD Tweede Kamerlid Aptroot brengt bezoek aan Rotterdam Rotterdam, 19 februari: Op woensdag 24 februari brengt Tweede Kamerlid voor de VVD Charlie Aptroot een bezoek aan Rotterdam. Hij zal zich 's middags op de hoogte laten stellen van de situatie rond de 's Gravendijkwal, die als het aan de VVD Rotterdam ligt, spoedig overkapt zal worden.
Ook zal hij in gesprek gaan met omwonenden van de 's Gravendijkwal, die de weg ook liever vandaag dan morgen ondergronds zien gaan. Aptroot is tussen 14.30 en 16.00 uur in de omgeving van de 's Gravendijkwal te vinden.
Later op de middag zal Aptroot zijn protest tegen de plannen van minister Eurlings om rekeningrijden in te voeren, kracht bij zetten door tussen 16.00 en 17.00 uur op de Coolsingel stickers uit te delen aan passerende automobilisten met daarop `Rekeningrijden? No way!' De VVD Rotterdam is ook van mening dat de auto een vervoersmiddel is en geen melkkoe.
's Avonds spreekt Charlie Aptroot in Hillegersberg-Schiebroek over de aanleg van de A13- A16. Deze snelweg is alleen acceptabel voor de omwonenden als de weg niet te zien, te horen en te ruiken is, kortom ter hoogte van het Bergse Bos volledig ondergronds wordt aangelegd. De bijeenkomst is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur in Lommerijk, Straatweg 99.




VVD Rotterdam