Ingezonden persbericht

IAB Nederland
Persbericht, 10 februari 2010

IAB's Search Marketing Thursday trapt het jaar af op donderdag 25 februari

Op donderdag 25 februari vindt de eerste van vijf Search Marketing Thursdays die de Taskforce Search van branche-organisatie Interactive Advertising Bureau dit jaar organiseert.

Deze Search Marketing Thursday kent de volgende programma-onderdelen:
* De aftrap wordt verzorgd door Janko Klijnstra, Consultant Web Analytics & Conversion bij Traffic4U, die een presentatie zal verzorgen over de do's en dont's van conversie optimalisatie.

* Vervolgens zal een expertpanel haar licht laten schijnen over de trends en ontwikkelingen op het gebied van search marketing in 2010. Dit panel bestaat uit:
* - Wolter Tjeenk Willink, TrafficBuilders
* - Joost de Valk, OrangeValley
* - Erik-Jan Bulthuis, Onetomarket
* De SMT wordt traditiegetrouw afgesloten met de Site Clinic, waarbij diverse door het publiek aangedragen websites onder de loep worden genomen door 3 SEO experts. Zij geven tips over verbeterpunten op het gebied van usability en vindbaarheid.

Deze keer vindt de SMT plaats in Meeting plaza in Utrecht. Inloop vanaf 15:30 uur en om 16 uur beginnen we. Vanaf 17.30 wordt er geborreld. Deelname is gratis en aanmelden kan door voor 22 februari een mailtje te sturen naar smt@iab.nl.

Locatie:
Meeting Plaza
Godebaldkwartier 20
3511 DX Utrecht
030-2337010

--- Einde ---

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie,