Gemeente Oirschot

Informatieavond over de planontwikkeling Hertog Janstraat 30 Middelbeers.

Presentatie aangepaste plannen

Â

Op donderdagavond, 25 februari 2010, vanaf 20.00 uur tot 22.30 uur organiseert de gemeente Oirschot een informatieavond over de aangepaste plannen voor de locatie Hertog Janstraat 30 in Middelbeers. Deze avond vindt plaats in het Ontmoetingscentrum Ons Mevrouw te Middelbeers.

Â

De gemeente nodigt de bewoners en belangstellenden hartelijk uit om bij deze informatiebijeenkomst aanwezig te zijn.

Â

De opzet van de avond is om de aangepaste plannen te presenteren. Op basis van de kaders, die door de raad op 14 april 2009 zijn vastgesteld, heeft het stedenbouwkundig bureau SAB een aantal modellen ontwikkeld. Na de presentatie word u uitgenodigd om op deze modellen te reageren. Daarnaast word u de gelegenheid geboden om in een later stadium mondeling of schriftelijk te reageren. De wijze waarop en de termijn waarbinnen dit kan geschieden wordt in overleg met u bepaald.

Â

Omwonenden zijn persoonlijk per brief uitgenodigd om aan deze informatieavond deel te nemen. Andere belangstellenden zijn via deze publicatie zeer welkom om op deze avond hun stem te laten horen

Â

Wethouder Kerkhof zou het namens de gemeente zeer op prijs stellen, indien u in grote getale op deze avond aanwezig zou willen zijn.

Â

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Rob Tiemessen (projectleider gemeente Oirschot), telefoon 0499 58 33 33 of via E-mail r.tiemessen@oirschot.nl Â