Gemeente Binnenmaas

Verkiezingen 2010

Verkiezingsdebat Binnenmaas op 25 februari

Op donderdag 25 februari is er van 20 tot 22 uur een verkiezingsdebat in het gemeentehuis van Binnenmaas aan de Sportlaan in Maasdam. Dit debat is georganiseerd door Radio Hoeksche Waard. Alle partijen die met de verkiezingen voor de gemeenteraad in Binnenmaas meedoen gaan dan met elkaar en met de kiezers in discussie. Belangstellenden zijn dan ook van harte welkom om het debat bij te wonen.

Arco van de Ree van Radio Hoeksche Waard treedt op als gespreksleider. Onder zijn leiding zullen alle partijen hun programma voor de komende vier jaar toelichten en aan de hand van een aantal themas met elkaar in discussie gaan. Het publiek in de zaal kan hieraan volop meedoen.

Op de radio

Radio Hoeksche Waard zendt de debatten rechtstreeks uit (kabelfrequentie 105,9 Mhz/ etherfrequentie 96.0 FM). De herhaling is steeds de volgende dag tussen 9.00 - 11.00 uur en 17.00 - 19.00 uur. Dinsdag 2 maart herhaalt Radio Hoeksche Waard dan tussen 9.00 en 19.00 uur alle verkiezingsdebatten die in de vijf Hoekschewaardse gemeenten zijn gehouden. Ze staan ook op de website: www.omroephw.nl