Warchild


Bluesavond voor War Child

25 februari 2010 -

Deze spetterende bluesavond vond plaats op 20
februari in de Ijsbreker in Leusden. De Charles Adrian Band, Twelve Bar Bluesband en The Veldman Brothers traden op. De presentatie was in handen van Richard Snel de man die blues in Duiven op de kaart heeft gezet.

Goed Doel
De organisatie heeft dit jaar War Child gekozen als goed doel. Er werd een ìndrukwekkende film gedraaid over het werk van War Child. Na deze film heeft War Child voorlichter Carla van Damme nog enkele woorden gesproken.

Loterij
Na de optredens van de verschillende bands werd er een loterij gehouden ten bate van War Child.
Er konden lootjes gekocht worden waarmee mooie prijzen konden worden gewonnen. De prijzen waren belangeloos geschonken door winkeliers en particulieren. De organisatie wil dan ook "t Bloemetje , platenzaak Sam Sam, en Willem van Essenburgh hartelijk bedanken.

Afsluiting
De slotact kwam van de geweldige bluesband The Veldman Brothers. Deze band bracht zoveel energie in de zaal dat men zeker niet stil kon blijven staan. Na al dit muzikale geweld werd de opbrengst van maar liefst 1000 euro aan War Child bekend gemaakt! Iedereen was moe maar voldaan. Deze geweldige avond had natuurlijk nooit zonder de hulp van alle vrijwillgers en sponsors gekund. Arno en Engelien van de organisatie bedanken dan ook: De medewerkers van de IJsbreker , Catering Easy For You, Bizz Print Amersfoort, Alle vrijwilligers van Stichting Blues Amersfoort, presentator Richard Snel, de bands: Charles Adrian Band, Twelve Bar Bluesband, The Veldman Brothers en natuurlijk het fantastische publiek!