Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 25-02-2010

Politie rolt vijf hennepkwekerijen op in Bergen op Zoom en Hoogerheide

BERGEN OP ZOOM: De politie van het team Bergen-Woensdrecht heeft woensdag tijdens een hennepruimdag vijf hennepkwekerijen opgerold. Daarbij werden in totaal bijna 1200 hennepplanten en circa 3700 stekjes in beslag genomen.

De kwekerijen werden aangetroffen in woningen aan de Paulusberg (3x) en de Huijbergsebaan in Bergen op Zoom. Ook werd een woning aan de Acacia in Hoogerheide gecontroleerd. Agenten hebben twee bewoners als verdachte verhoord; drie anderen zullen zich later moeten
verantwoorden. In alle gevallen bleek sprake van diefstal van stroom.

Alle hennepplanten en kweekapparatuur werden in beslag genomen en zijn vernietigd.

Politie arresteert Roosendaler wegens mishandeling ex-vriendin

ROOSENDAAL: De politie heeft rond 18.00 uur een 23-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij drong enkele uren eerder de woning van zijn ex-vriendin in de wijk Burgerhout binnen en mishandelde haar fors. Ook nam hij haar GSM mee. Na het incident kon de vrouw toch nog de politie bellen. Op het bureau werd een aangifte opgenomen. Toen agenten het slachtoffer naar huis brachten, zagen ze de Roosendaler op de Brugstraat als inzittende van een auto. Hij kon eenvoudig gearresteerd worden; hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Volvo V70 gestolen bij woninginbraak in Roosendaal

ROOSENDAAL: Bij een inbraak in een woning aan de Fuchsiaberg is in de nacht van woensdag op donderdag een donkerblauwe Volvo V70 gestolen. De auto, met het kenteken 76-HFD-8, staat internationaal gesignaleerd. De inbrekers kwamen de woning binnen door gaatjes in het kozijn van een ruit te boren om vervolgens het raam te openen. Behalve de autosleutels werden onder andere ook geld, bankpasjes en apparatuur meegenomen.

Bij een woning aan de Margrietstraat in Bosschenhoofd werd
donderdagmorgen kort na 05.00 uur een steen door een ruit gegooid en vervolgens de tv gestolen. Even later werd een winkelruit van een pand aan de Kade in Oudenbosch ingeslagen en haalde een inbreker een wasmachine uit de etalage. Kennelijk werd hij gestoord, want het apparaat is buiten blijven staan.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 25-02-2010 12:50 | © Regio Midden en West Brabant |